skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Skrillex & Bobby Raps – Leave Me Like This

Ο Skrillex επιστρατεύει τον Bobby Raps στο νέο single “Leave Me Like This”!

Τίτλος τραγουδιού: “Leave Me Like This”

Καλλιτέχνης: Skrillex & Bobby Raps

Μουσική / Στίχοι: Billy Ocean, Keith Alexander, robert richardson, Skrillex

Εταιρεία: OWSLA/Atlantic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Ο Skrillex επέκτεινε την πρόσφατη σειρά συνεργασιών του με την τελευταία του κυκλοφορία, “Leave Me Like This”, η οποία επιστρατεύει τον rapper και τραγουδιστή της Μινεσότα, Bobby Raps, για να προσφέρει μια ειλικρινή έκκληση για περισσότερο χρόνο.

Ένα απόσπασμα από το “Leave Me Like This” εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα trailer που μοιράστηκε ο Skrillex στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις αρχές της χρονιάς. Σε 42 δευτερόλεπτα, διάφορα χτυπήματα και φωνές αναπηδούν το ένα μετά το άλλο, παρουσιάζοντας αυτό που έγραψε ως “QFF/DGTC 23”.

Επίσης, έγινε προεπισκόπηση των δύο πρώτων singles που ακολούθησαν τη δημοσίευση, τα οποία περιελάμβαναν συνεργασίες με την Pinkpantheress και τον Trippie Redd στο “Way Back” και με τους Fred Again.. και Flowdan στο “Rumble”.

Η αδυσώπητη σειρά κυκλοφοριών ακολουθεί έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς νέα μουσική από τον παραγωγό, ο οποίος κυκλοφόρησε για τελευταία φορά ένα single το 2021 και δεν έχει μοιραστεί ένα ολοκληρωμένο solo album από το “Recess” του 2014. Το 2015, ωστόσο, συνεργάστηκε με τον Diplo για να κυκλοφορήσει ένα συνεργατικό δίσκο ως Jack Ü, που περιείχε το single “Where Are Ü Now” με τη βοήθεια του Justin Bieber .

Skrillex & Bobby Raps - Leave Me Like This

Back To Top