skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Skrillex, Fred again.. & Flowdan – Rumble

O Skrillex επιστρέφει με το νέο του τραγούδι “Rumble” σε συνεργασία με τους Fred again.. και Flowdan

Τίτλος τραγουδιού: “Rumble

Καλλιτέχνης: Skrillex, Fred again.. & Flowdan

Μουσική / Στίχοι: Elley Frances Duhe, Fred Gibson, Jordan Douglas, Marc Veira, Skrillex, Tyshane Thomas

Εταιρεία: OWSLA/Atlantic

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Iανουαρίου 2023

Art-Cover:

Ο Skrillex επέστρεψε με το πρώτο του νέο solo τραγούδι μετά από περίπου ένα χρόνο, το “Rumble”, στο οποίο συμμετέχει ο ανερχόμενος DJ/παραγωγός Fred Again… και ο grime MC/παραγωγός Flowdan.

Το “Rumble” ανταποκρίνεται στο όνομά του, με τον Flowdan να ραπάρει πάνω από ένα σταθερό, προωθητικό groove με εκπληκτικά μπάσα. Η επίσημη κυκλοφορία του “Rumble” έρχεται μετά το teaser του Fred Again.. που παρουσίασε κατά το ντεμπούτο του στο Boiler Room το περασμένο καλοκαίρι. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσης μερικές μέρες αφότου ο Skrillex φάνηκε να προμοτάρει νέα μουσική -θα μπορούσε να είναι ακόμη και ένα διπλό album- στα social media με ένα video γεμάτο με αποσπάσματα τραγουδιών, συνοδευόμενο από τη αινιγματική λεζάντα, “QFF/DGTC 23”.

Το τελευταίο solo studio album του Skrillex είναι το “Recess” του 2014. Την επόμενη χρονιά, αυτός και ο Diplo κυκλοφόρησαν επίσης ένα συνεργατικό δίσκο ως Jack Ü. Ωστόσο, όλο αυτόν τον καιρό, ο Skrillex, παρέμεινε απασχολημένος με πολλές συνεργασίες, χαλαρά singles και παραγωγική δουλειά στα ενδιάμεσα χρόνια – αν και το “Rumble” είναι η πρώτη solo κυκλοφορία του από το 2021. Ανάμεσα στις συνεργασίες του ήταν και αυτές με την Beyoncé (“Energy”), την PinkPantheress (“Where Are You”) και τους 100 Gecs (“Torture Me”).

Skrillex, Fred again.. & Flowdan - Rumble

Back To Top