skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Skrillex, Starrah & Four Tet – Butterflies

Ο Skrillex είναι ξανά στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας τη νέα του συνεργασία με τους Starrah και Four Tet για το τραγούδι “Butterlies”!

Τίτλος τραγουδιού“Butterflies

Καλλιτέχνης: Skrillex, Starrah & Four Tet

Μουσική/Στίχοι: Bibi Bourelly, Skrillex, Four Tet, Starrah

Εταιρεία: Atlantic Records, OWSLA

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Ο Skrillex, ένα από τα βραβευμένα “διαμάντια” της EDM σκηνής, είναι ξανά στις επάλξεις, έπειτα από δύο χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα. Η συνεργασία του με τους Boys Noize και Ty Dolla $ign για το τραγούδι “Midnight Hour” το 2019 ήταν η τελευταία που κυκλοφόρησε ως προσωπικό του υλικό και τώρα ήρθε η ώρα να “επανορθώσει”.

Ένας καταιγισμός αναρτήσεων προηγήθηκε από τον Sonny μέσω των social media, προειδοποιώντας το κοινό του για το επερχόμενο τραγούδι του. Το τελικό αποτέλεσμα, λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Μαΐου υπό τον τίτλο “Butterflies”. Στο πλευρό του Αμερικανού DJ και μουσικού παραγωγού βρίσκεται ο rapper Starrah, καθώς και ο Βρετανός μουσικός Four Tet.

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο, το “Butterflies” κατάφερε να ξεπεράσει τα 200.000 views στο YouTube, γεγονός που επηρεάστηκε από τον “ανάλαφρο” χαρακτήρα του και τις EDM, electro house αναφορές. Στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους τρεις καλλιτέχνες σε συνεργασία με τον Bibi Bourelly και μπορείς να απολαύσεις το αποτέλεσμα ευθύς αμέσως.

Skrillex, Starrah & Four Tet - Butterflies

Back To Top