skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators – Call Off The Dogs

Ο Slash κι οι Myles Kennedy & The Conspirators παρουσιάζουν το νέο τους single, με τίτλο “Call Off The Dogs”!

Τίτλος τραγουδιού“Call Off The Dogs

Καλλιτέχνης: Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators

Μουσική / Στίχοι: Slash, Myles Kennedy

Εταιρεία: Snakepit Records/Gibson Records/BMG Rights Management

Από το LP: “4”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του δίσκου “4” του Slash σε συνεργασία με τους Myles Kennedy & The Conspirators κι έχοντας πάρει ήδη μία σημαντική πρώτη “γεύση” από αυτόν, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ακόμη ένα τραγούδι τους.

Στις 14 Ιανουαρίου, την είσοδό του στις ψηφιακές πλατφόρμες έκανε το single “Call Off The Dogs”. Τίποτα λιγότερο από έντονα κιθαριστικά riffs κι άκρως ρυθμικά κρουστά δε θα μπορούσε να περιλαμβάνει κι αυτό το τραγούδι, επιβεβαιώνοντάς μας πως ο Slash επιλέγει πάντοτε την κατάλληλη μουσική παρέα και δεν χάνει ποτέ τη δυναμική του. Το τραγούδι υπογράφει ο 56χρονος καλλιτέχνης και κιθαρίστας των Guns n’ Roses, Slash, μαζί με τον Myles Kennedy.

Ως επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα του δίσκου “4” έχει οριστεί η 11η Φεβρουαρίου κι εν όψει της, ο Slash μίλησε για την ηχογράφησή του: “Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάναμε όλες τις κιθάρες, το μπάσο και τα ντραμς ζωντανά ταυτόχρονα και κρατήσαμε όλα αυτά τα κομμάτια, ενώ κάναμε και τα φωνητικά ζωντανά. Έτσι, ο δίσκος ακούγεται σαν το συγκρότημα να παίζει τα τραγούδια με τα οποία ήρθαμε, αλλά εμείς παίζουμε αυτή τη στιγμή κι αυτό είναι που επιδιώκαμε.”

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators - Call Off The Dogs

Back To Top