skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sleepwalkrs feat. MNEK – More Than Words

Ο Sleepwalkrs ενώνει τις δυνάμεις του με τον MNEK για το ολοκαίνουριο house anthem, “More Than Words”!

Τίτλος τραγουδιού: “More Than Words”

Καλλιτέχνης: Sleepwalkrs feat. MNEK

Μουσική / Στίχοι: Roberto Manfredi, Tom Hollings, Sam Brennan, MNEK, KABBA

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Θέλοντας να “στοχεύσουν” το παγκόσμιο κοινό, ο Sleepwalkrs και ο Βρετανός καλλιτέχνης Uzoechi Osisioma “Uzo” Emenike ή αλλιώς MNEK συνέπραξαν μουσικά και παρουσίασαν το νέο τραγούδι “More Than Words”. Το single κυκλοφόρησε στις 9 Οκτωβρίου κι αποτέλεσε εξαρχής μία παγκόσμια, house δημιουργία που κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα των απανταχού ακροατών. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Roberto Manfredi, Tom Hollings, Sam Brennan, MNEK και KABBA και το τελικό αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Έπειτα, λοιπόν, από την κυκλοφορία του Sleepwalkrs, “Magnify”, ο νεαρός καλλιτέχνης επέλεξε να προχωρήσει σε αυτή τη δυναμική συνεργασία με τον MNEK. Στη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία, ο Sleepwalkrs έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και το περσινό “Outta My Head”, που μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 7.5 εκατ. streams στο Spotify.

Από τη δική του την πλευρά, ο MNEK θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα της νέας γενιάς καλλιτεχνών, σημειώνοντας μοναδικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Zara Larson, Stormzy, Jax Jones και Gorgon City, ενώ σίγουρα θα τον έχεις συναντήσει πίσω από τραγούδια των Beyoncé, Little Mix, Dua Lipa, Christina Aguilera, Mabel, Anne-Marie, Selena Gomez, The Saturdays και Clean Bandit.

Sleepwalkrs feat. MNEK - More Than Words

Back To Top