skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Snow Patrol & The Saturday Songwriters – Reaching Out To You

Οι Snow Patrol κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, «Reaching Out To You», το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο EP τους «The Fireside Sessions»!

Τίτλος τραγουδιού: “Reaching Out To You”

Καλλιτέχνης: Snow Patrol & The Saturday Songwriters

Μουσική / Στίχοι: Gary Lightbody, Johnny McDaid, Jonny Quinn, Nathan Connolly, Paul Wilson

Εταιρεία: Polydor Records/UMG

Από το EP: “The Fireside Sessions”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Το “Reaching Out To You” γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το EP “The Fireside Sessions” θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου και θα αποτελείται από πέντε τραγούδια γραμμένα σε συνεργασία με τους fans της μπάντας κατά τη διάρκεια μιας σειράς από εμφανίσεις στο Instagram Live με τίτλο “Saturday Songwriter”. Στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας, το “The Fireside Sessions” θα κυκλοφορήσει υπό το banner “Snow Patrol And The Saturday Songwriters”. Την παραγωγή του EP υπογράφει ο Iain Archer.

Μιλώντας για το πώς δημιουργήθηκε το “Fireside Sessions”, ο frontman του συγκροτήματος Gary Lightbody είπε: «Κατά τη διάρκεια του lockdown έγραφα ένα τραγούδι κάθε Σάββατο στο Instagram Live. Συμμετείχαν άτομα από όλο τον κόσμο και κάθε εβδομάδα συμμετείχαν 4 ή 5 χιλιάδες άτομα κατά τη διάρκεια του: οι The Saturday Songwriters. Θα πρότειναν συγχορδίες και στίχους και εγώ τα έβαζα όλα μαζί και προσθέτοντας μερικά από τα δικά μου, όπου θεωρούσα πως έπρεπε, αλλά ο άγραφός μου κανόνας ήταν ότι θα υπήρχαν στίχοι από έναν Saturday Songwriters σε κάθε γραμμή του τραγουδιού. Το κάναμε για 11 εβδομάδες και γράψαμε 12 τραγούδια μαζί. Ήταν πολύ διασκεδαστικό”.

Εκτός από το “Reaching Out To You”, το EP θα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια όπως:

“On The Edge Of All This”, “The Curve Of Earth”, “Dance With Me” και “Light Years”. Το “Fireside Sessions” ακολουθεί το album των Snow Patrol, “Reworked” του περασμένου έτους , όπου το κουιντέτο παρουσίασε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Το “Reworked” έφτασε στο Νο.3 των βρετανικών charts. Το συγκρότημα θα διαθέσει τα έσοδα από το project στη φιλανθρωπική οργάνωση κατά της φτώχειας Trussell Trust Charity.

Snow Patrol & The Saturday Songwriters - Reaching Out To You

Back To Top