skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sofi Tukker feat. Allday – Swing

Οι Sofi Tukker παρουσιάζουν τη νέα εκδοχή του τραγουδιού τους “Swing” με τη συμμετοχή του rapper, Allday!

Τίτλος τραγουδιού: «Swing»

Καλλιτέχνης: Sofi Tukker feat. Allday

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Ultra Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Οι Sofi Tukker έχουν εδραιωθεί ως νέοι στυλοβάτες της ηλεκτρονικής μουσικής και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους με κάθε κυκλοφορία τους. Αυτό είναι ακριβώς συμβαίνει και με τη νέα τους κυκλοφορία για το τραγούδι “Swing”, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό.

“Αυτό το τραγούδι πάντα μας έδινε την αίσθηση πως είναι ένα επικό τραγούδι μάχης. Είναι περισσότερο σαν ψαλμός παρά ένα τραγούδι”, δήλωσαν τα μέλη του duo. “Τιτλοφορείται “Swing” γιατί κυριολεκτικά αλλάξαμε (swing) το ερμηνευτικό μέρος που το ανέλαβε ο Tuck”. Επίσης είναι μια συνεργασία με τον Βραζιλιάνο ποιητή Chacal για τον οποίο δήλωσαν, “τα λόγια είναι για τα λόγια! Όπως και πολλά πράγματα που κάνουμε με τον Chacal, ένα μέρος είναι η έννοια τους και πόσο ανόητα είναι. Αναφέρεται πραγματικά στο πόσο νόστιμα και ευχάριστα, αλλά και για το πόσο λίγη αξία έχουν τα λόγια τελικά”.

Το “Swing” επανακυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με μια δεύτερη εναλλακτική εκδοχή του στην οποία συναντάμε τη συμμετοχή του Αυστραλού rapper, Tomas Henry Gaynor, γνωστό στα καλλιτεχνικά δρώμενα και ως Allday.

Sofi Tukker feat. Allday - Swing

Back To Top