skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | SOJA feat. Trevor Young – Things You Can’t Control

Οι SOJA παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο “Things You Can’t Control”!

Τίτλος τραγουδιού“Things You Can’t Control”

Καλλιτέχνης: SOJA feat. Trevor Young

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: ATO Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 3 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Οι SOJA (όνομα που προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος Soldiers Of Jah Army”), το υποψήφιο για Grammy, Αμερικάνικο reggae συγκρότημα, ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της μουσικής το 1997. Μέχρι στιγμής απαριθμούν οκτώ studio albums, δύο EPs και ένα live album. Πιο πρόσφατη προσθήκη στην συνολική τους δισκογραφία είναι το album, “Poetry In Motion” που κυκλοφόρησε το 2017.

Πριν από μερικές μόνο μέρες, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το καινούργιο single “Things You Can’t Control” σε συνεργασία με τον κιθαρίστα τους Trevor Young, που αναφέρεται ως “featuring” στο τραγούδι.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με το τραγούδι:“Άρχισα να γράφω αυτό το τραγούδι όταν ένας φίλος μου, μου έδωσε ένα γιουκαλίλι ως δώρο. Ήμασταν στην Ευρώπη για αυτή που αποδείχθηκε να είναι η πιο καυτή καλοκαιρινή περιοδεία που κάναμε ποτέ … και το λεωφορείο μας χάλασε. Χωρίς AC και ένα λεωφορείο γεμάτο θυμωμένους φίλους, μια ηρεμία με κατέκλυσε μαζί με τις λέξεις “μην ανησυχείς για τα πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις”. Από εκεί προέκυψαν και οι υπόλοιποι στίχοι. Έστειλα το demo στον Johnny Cosmic, για τον οποίο έχω μεγάλο σεβασμό ως τραγουδοποιός και παραγωγός. Αυτός, μαζί με τους αδελφούς μου στους SOJA, με βοήθησε να ανεβάσω αυτό το τραγούδι στο επόμενο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφόρησε το “Things You Can’t Control”, ειδικά τώρα, όταν η προοπτική είναι τα πάντα…”

SOJA feat. Trevor Young - Things You Can't Control

Back To Top