skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sophie Ellis-Bextor & Wuh Oh – Hypnotized

Απολαύστε τη νέα συνεργασία της Sophie Ellis-Bextor με τον Wuh Oh για το τραγούδι “Hypnotized”!

Τίτλος τραγουδιού“Hypnotized

Καλλιτέχνης: Sophie Ellis-Bextor & Wuh Oh

Μουσική / Στίχοι: Peter Ferguson, Sophie Ellis-Bextor

Εταιρεία: Cooking Vinyl

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Το “Hypnotized” είναι μια συνεργασία με τον παραγωγό, συνθέτη και ερμηνευτή από τη Γλασκώβη, Wuh Oh, και βασίζεται στη dance-pop που αναμιγνύεται με στοιχεία disco ως φόντο για τα χαρακτηριστικά φωνητικά της Αγγλίδας τραγουδίστριας. Η Ellis-Bextor είπε:

“Το ‘Hypnotized’ είναι το αγαπημένο μου είδος pop τραγουδιού. Γρήγορος ρυθμό, μελωδικό και έχει ένα είδος “τι άκουσα μόλις;!” λαμπρότητας και σε αυτό. Υπάρχει επίσης μια ρουτίνα χορού αν θέλετε. Είναι χαρά να συνεργάζομαι με τον πολύ ταλαντούχο Wuh Oh και το τραγούδι έχει ακούγεται τόσο εκπληκτικά όταν το παίζουμε ζωντανά, που ανυπομονώ να το κυκλοφορήσω.”

Ο Wuh Oh πρόσθεσε: “Ως κάποιος που έγραφε τραγούδια για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου αναζητώντας την pop τελειότητα, το ‘Hypnotized’ με έκανε να νιώσω πιο κοντά από ποτέ σε αυτόν τον στόχο, όταν ξαφνικά μου ήρθε αργά ένα βράδυ στο σκονισμένο παλιό πιάνο στο σπίτι μου στη Γλασκώβη. Μελωδικά είναι τόσο αγνό και όλα ήρθαν τόσο αβίαστα, σαν το τραγούδι να υπήρχε ήδη στον αιθέρα περιμένοντας κάποιον να το μαδήσει από τον αέρα! Όταν η Sophie το τραγούδησε με την εμβληματική φωνή της, το κομμάτι μεταφέρθηκε ξαφνικά σε ένα εντελώς νέο επίπεδο: διακριτικό αλλά διαχρονικό”.

Sophie Ellis-Bextor & Wuh Oh - Hypnotized

Back To Top