skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Steve Angello feat. Sam Martin – Nothing Scares Me Anymore

Μία ορχηστρική, house δημιουργία ήρθε από τον Steve Angello κι έχει τίτλο “Nothing Scares Me Anymore”!

Τίτλος τραγουδιού“Nothing Scares Me Anymore”

Καλλιτέχνης: Steve Angello

Μουσική / Στίχοι: Steve Angello

Από το album: “Human”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ένας μόνο καλλιτέχνης κατάφερε να συνδυάσει δύο εκ παραμέτρου αντίθετα μουσικά είδη. Η ορχηστρική μουσική ήρθε να ‘δέσει’ με τα house ηχοχρώματα και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτο κι εντυπωσιακό. Ο Steve Angello είναι ο μουσικός παραγωγός και DJ που κρύβεται πίσω από το τραγούδι “Nothing Scares Me Anymore”. Πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά τραγούδι που μας συστήνει ο Σουηδός – Έλληνας DJ που από το 2011 έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο μουσικό στερέωμα και ο κόσμος να αναγνωρίζει την μουσική του.

Το εν λόγω τραγούδι ήρθε ως follow-up του “Dopamine”, τραγούδι το οποίο περιλαμβάνεται επίσης στον επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο δίσκο του Angello, με τίτλο “Human”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου του 2018. Το album “Human” αποτελεί τη δεύτερη σε σειρά ολοκληρωμένη δισκογραφική του προσπάθεια, έπειτα από το “Wild Youth”, έναν δίσκο που κυκλοφόρησε το 2016 και κατάφερε να καταλάβει την θέση Νο.4 των αμερικανικών dance charts.

Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι ο επερχόμενος δίσκος του διάσημου DJ περιλαμβάνει συνολικά 21 φρέσκα τραγούδια, στα οποία την σύνθεση έχει αναλάβει ο ίδιος. Το “Nothing Scares Me Anymore” από την δική του την πλευρά χαρακτηρίζεται από το μελωδικό βιολί, αλλά και τα φωνητικά του Sam Martin, την βοήθεια του οποίου αξιοποίησε καθ’όλη τη διάρκεια του τραγουδιού.

Steve Angello - Nothing Scares Me Anymore

Back To Top