skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Steve Aoki & Farruko – Aire

Ο Steve Aoki επιστρατεύει τον Πορτορικανό star, Farruko για το νέο του single “Aire”!

Τίτλος τραγουδιού: “Aire

Καλλιτέχνης: Steve Aoki & Farruko

Μουσική / Στίχοι: Steve Aoki, Ezequiel Rivera, Henry De La Prida, Carlos Efren Reyes-Rosado, Andy Bauza, Franklin Jovani Martinez

Εταιρεία: Ultra Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Με το ολοκαίνουριο τραγούδι του, “Aire”, ο δημοφιλής DJ, Steve Aoki αποδεικνύει για άλλη μια φορά την έμφυτη ικανότητά του να συγχωνεύει τις μουσικές του επιρροές και να παράγει την μουσική σύμφωνα με τη δική του μοναδική “συνταγή” που τον έκανε γνωστό ως έναν από τους καλύτερους DJs και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Παραμένοντας πραγματικός στο στιλ του, μιξάρει διάφορα μουσικά είδη για να δημιουργήσει ένα τραγούδι που συλλαμβάνει άψογα την ουσία του αληθινού καλοκαιρινού ύμνου.

Γι’ το single αυτό, συνεργάστηκε με τον Πορτορικανό superstar, Farruko, ο οποίος με τη μοναδική ερμηνεία και ρυθμό του “παγιδεύει” άψογα την τονικότητα που ο Aoki ήθελε να φέρει στο τραγούδι. Το “Aire” είναι ένα τραγούδι που απεικονίζει μια τέλεια βραδινή έξοδο με το άτομο των ονείρων σας και υπαινίσσεται τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Για την συγγραφή των στίχων και της μουσικής, ο Steve Aoki και ο Farruko (a.k.a. Carlos Efren Reyes-Rosado) συνεργάστηκαν με τους Ezequiel Rivera, Henry De La Prida, Andy Bauza και Franklin Jovani Martinez.

Steve Aoki & Farruko - Aire

Back To Top