skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Steve Aoki feat. Backstreet Boys – Let It Be Me

Ο Steve Aoki και οι Backstreet Boys παρουσιάζουν τη συνεργασία τους “Let It Be Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Let It Be Me”

Καλλιτέχνης: Steve Aoki feat. Backstreet Boys

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Ultra Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το δημοφιλές pop boy-band των Backstreet Boys και ο πασίγνωστος DJ και παραγωγός, Steve Aoki αποκάλυψαν πριν από λίγο καιρό πως ετοιμάζονταν να κυκλοφορήσουν μαζί νέα μουσική, και πιο συγκεκριμένα ένα τραγούδι με τίτλο “Let It Be Me”.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε στις 26 Αυγούστου μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας το art-cover του single με την φωτογραφία του Aoki να εμφανίζεται μαζί εκείνες των Kevin Richardson, Howie Dorough, AJ McClean, Nick Carter και Brian Littrell. “Παρουσιάζοντας το 6ο Backstreet Boy”, έγραψε το συγκρότημα στο Instagram. Ο Aoki από την άλλη, που είχε υπαινιχθεί μια πιθανή συνεργασία με το boy-band από πέρυσι με παλιότερη ανάρτησή του, έγραψε αναλόγως: “Μπορώ να είμαι το 6ο μέλος;”

To τραγούδι είναι ένα εύρυθμο pop anthem που μπορούν να υποστηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μέλη του group ενώ παράλληλα περιέχει και αρκετά electro στοιχεία που κάνουν σαφή την παρουσία και συνεισφορά του Aoki σε αυτό. Το αποτέλεσμα όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται να ικανοποιήσει τους fans και των δύο αυτών ονομάτων και να εκτοξευτεί στις υψηλότερες θέσεις των charts!

Steve Aoki feat. Backstreet Boys - Let It Be Me

Back To Top