skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Steve Aoki feat. Lil Yachty & Migos – Night Call

Μία εκρηκτική καλοκαιρινή συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού: “Night Call

ΚαλλιτέχνηςSteve Aoki feat. Lil Yachty & Migos

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “Kolony”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο διάσημους deejay και παραγωγούς παγκοσμίως έρχεται για να μείνει! Ο Steve Aoki έχει ξεκινήσει την προώθηση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς. “Kolony” είναι το πέμπτο – κατά σειρά – album του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο γνωστός hitmaker της mainstream μουσικής παρουσίασε τέλη Απρίλη τον προπομπό του δίσκου “Without U”. Για το συγκεκριμένο single συνεργάστηκε με τον Καναδέζικο duo DVBBS και συμμετέχει στα φωνητικά ο 2 Chainz.

Ο Steve Aoki επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στις 16 Ιουνίου. Ο τίτλος του νέου single είναι το “Night Call” και περιέχει συνεργασία με τον Lil Yachty και τους Migos. Το εν λόγω τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα στα πλαίσια της εμφάνισής του στο Austin’s JMBLYA festival.

Ο δημιουργός πολλών επιτυχιών Steve Aoki έχει ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του. Στα πλαίσια των εμφανίσεων του, ο γνωστός παραγωγός θα επισκεφθεί για άλλη μια φορά τη χώρα μας για 2 εκρηκτικά lives στη Μύκονο ( 13 Ιουλίου & 3 Αυγούστου).

Steve Aoki feat. Lil Yachty & Migos - Night Call

Back To Top