skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sultan + Shepard feat. Carla Monroe – Deeper

Το “Deeper” από τους Sultan + Shepard και Carla Monroe θα σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές, βραδινές σου εξορμήσεις το 2019!

Τίτλος τραγουδιού“Deeper”

Καλλιτέχνης: Sultan + Shepard feat. Carla Monroe

Μουσική / Στίχοι: Silvano Stuurman, Ned Shepard, Carla Marie Stuurman, Nicholas Reiss, Ossama Al Sarraf

Εταιρεία: Armada Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Εδώ και 17 χρόνια, οι Sultan + Shepard έχουν εδραιωθεί στη μουσική βιομηχανία, έχουν χαρίσει στο κοινό δυνατές απολαύσεις κι έχουν σίγουρα αφήσει τη δική τους, μοναδική πινελιά στον χώρο της EDM μουσικής σκηνής. Αμέτρητα singles συγκαταλέγονται στο ενεργητικό τους, ενώ το δημοφιλές duo έχει φροντίσει να μην μείνει ποτέ ανικανοποίητο το κοινό.

Εν έτει 2019, έπειτα από τις επιτυχημένες κυκλοφορίες τους “American Dream” και “Dream”, οι Sultan + Shepard έφεραν στη δημοσιότητα το “Deeper”. Η progressive-house, power-pop και EDM δημιουργία κυκλοφόρησε επίσημα στις 15 Μαρτίου, με τους Ossama Al Sarraf (Sultan) και Ned Shepard να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη μουσική, ενώ από τη δική της την πλευρά, η Carla Monroe, φροντίζει να απολαύσουμε δυναμικά φωνητικά, όπως αρμόζουν στο συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως και τα προηγούμενα τραγούδια, έτσι και το “Deeper” αποτελεί μία ανεξάρτητη κυκλοφορία τους.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως οι Sultan + Shepard έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια υποψηφιότητα στα βραβεία Grammy με το remix του «Locked Out Of Heaven» του Bruno Mars. Οι επιτυχίες των Shepard και Sarraf κατάφεραν να τους φέρουν στην πρώτη γραμμή στην κεντρική σκηνή μερικών από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο, όπως το Ultra Music Festival, το Tomorrowland και το Mysteryland.

Sultan + Shepard feat. Carla Monroe - Deeper

Back To Top