skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Swae Lee feat. Jhené Aiko – In The Dark (from “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” O.S.T.)

Το τραγούδι των Swae Lee και Jhené Aiko, “In The Dark”, ακούγεται στην επερχόμενη ταινία της Marvel, “Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings”!

Τίτλος τραγουδιού: “In The Dark

Καλλιτέχνης: Swae Lee feat. Jhené Aiko

Μουσική / Στίχοι: Swae Lee, Jhené Aiko, Louis Bell, Teo Halm, Carter Lang, Westen Weiss

Εταιρεία: Marvel, Hollywood Records, Interscope Records

Από το O.S.T.: “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Ο Swae Lee και η Jhené Aiko ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα νέο single, με τίτλο “In the Dark”, που δημιουργήθηκε για τη νέα ταινία των Marvel Studios, “Shang-Chi and the Legend of Ten Rings”.

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας της Marvel μαζί με τα τραγούδια “Run It” των DJ Snake, Rick Ross και Rich Brian και “Lazy Susan” των 21 Savage, μαζί με τους Rich Brian, Masiwei και Warren Hue.

Το “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Σεπτεμβρίου και είναι η πρώτη ασιατική ταινία υπερήρωα της Marvel Studios. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Destin Daniel Cretton και πρωταγωνιστούν ο Simu Liu ως Shang-Chi, ένας άντρας που εγκαταλείπει την «κανονική» ζωή του στο San Fransisco για να αντιμετωπίσει το παρελθόν του ως εκπαιδευμένος δολοφόνος της οργάνωσης Ten Rings. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Tony Leung και Awkwafina.

Τον Απρίλιο, η Aiko κυκλοφόρησε ένα νέο music video για το τραγούδι της “Tryna Smoke”, από το album της “Chilombo”. O Swae Lee από την άλλη κυκλοφόρησε το τραγούδι “Too Bizarre” με τους Skrillex και Siiickbrain, προμηνύοντας τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Human Nature”, που αναμένεται μέσα στο 2021.

Swae Lee feat. Jhené Aiko - In The Dark (from “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” O.S.T.)

Back To Top