skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | TAL feat. Wyclef Jean – War

Η TAL συνεργάζεται με τον Wyclef Jean στο ολοκαίνουριο τραγούδι της “War”!

Τίτλος τραγουδιού“War”

Καλλιτέχνης: TAL feat. Wyclef Jean

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Η μεγάλη ημερομηνία για την Γαλλίδα τραγουδίστρια TAL έχει οριστεί για τις 8 Ιουνίου. Ακριβώς στην εκκίνηση του φετινού καλοκαιριού, όταν θα κυκλοφορήσει το album της “Juste un rêve”, ένα έργο που η τραγουδίστρια θέλησε να γεμίσει με θετικά vibes και αρκετές vintage πινελιές από τα 70s, 80s και 90s. Σαφώς θα υπάρξουν και μερικές πιο μοντέρνες παραγωγές, όπου θα είναι έντονες και οι επιρροές της τραγουδίστριας όπως ο Drake, η Rihanna αλλά και ο Michael Jackson, ο Stevie Wonder ή ο Otis Redding.

Πρώτο δείγμα του δίσκου ήταν το single “Mondial”, ένας ύμνος για γήπεδα του οποίου τους στίχους έγραψε ο έτερος superatsr της Γαλλίας, ο rapper, Soprano. Το single όμως που παίρνει τη σκυτάλη στην προώθηση του νέου της δίσκου, φέρει μια άλλη μεγάλη έκπληξη.

To “War” είναι ένα αμιγώς αγγλόφωνο  τραγούδι για τις ανάγκες του οποίου η TAL, συνεργάστηκε με τον πρώην τραγουδιστή των The Fugees, Wyclef Jean.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η TAL συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας καθώς στο παρελθόν μας έχει χαρίσει επιτυχίες όπως: “Ma Famille” με τον Fetty Wap, “Danse” με τον Flo Rida και “Waya Waya” με τον Sean Paul.

TAL feat. Wyclef Jean - War

Back To Top