skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tanghetto feat. Abel Pintos – Tiempo (Me Niego A Rendirme)

Οι Tanghetto κι ο Abel Pintos κυκλοφόρησαν το αισθαντικό single “Tiempo (Me Niego A Rendirme)”!

Τίτλος τραγουδιού: “Tiempo (Me Niego A Rendirme)”

Καλλιτέχνης: Tanghetto feat. Abel Pintos

Μουσική/Στίχοι: Max Masri

Εταιρεία: Constitution Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάρτη και τί καλύτερο υπάρχει από το ακούσουμε μία δημιουργία εμπνευσμένη από τα tango “λημέρια”! Οι Tanghetto, το μουσικό, neotango κι electronic tango του μουσικού και παραγωγού Max Masri, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον ταλαντούχο κι αξιαγάπητο στο κοινό Abel Pintos. Το τραγούδι για το οποίο δούλεψαν μαζί κι έφεραν εις πέρας είναι το “Tiempo (Me Niego A Rendirme)”, το οποίο σε προκαλεί να λικνιστείς στον ρυθμό του ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις ακριβώς τα βήματα για το tango.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Masri κι ακούγοντάς το καταλήγουμε πως πρόκειται για μία μουσική όαση στα αυτιά μας μέσα στη φασαρία που υπάρχει εν γένει.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι Tanghetto είναι ενεργοί στη μουσική βιομηχανία από το 2003, ενώ η πιο πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά είδε το φως της δημοσιότητας το 2021 κι έχει τίτλο “Tanghetto plays Piazzolla”. Από την άλλη, ο καταξιωμένος, Αργεντινός, solo καλλιτέχνης Abel Pintos, συχνά μάς προσφέρει νέο υλικό. Το τελευταίο του single μάλιστα ήταν το “Una Ves Más”, που κατάφερε να ξεπεράσει τα 3,3 εκατ. views στο YouTube.

Tanghetto feat. Abel Pintos - Tiempo (Me Niego A Rendirme)

Back To Top