skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Taylor Hawkins & The Coattail Riders feat. Chrissie Hynde, Joe Walsh & Duff McKagan – Get The Money

O Taylor Hawkins των Foo Fighters και οι The Coattail Riders παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Get The Money” στο οποίο συμμετέχουν και οι Chrissie Hynde, Joe Walsh και Duff McKagan!

Τίτλος τραγουδιού“Get the Money”

Καλλιτέχνης: Taylor Hawkins & The Coattail Riders feat. Chrissie Hynde, Joe Walsh & Duff McKagan

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music Entertainment

Από το LP: “Get the Money”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Taylor Hawkins θα αφήσει τα drums του, όπου πέρασε μαζί τους δύο ολόκληρα χρόνια καθώς βρισκόταν μαζί με τους Foo Fighters στη παγκόσμια περιοδεία τους, στα πλαίσια της προώθησης του #1 album “Concrete and Gold”.Το επερχόμενο τρίτο album των Taylor Hawkins & the Coattail Riders, “Get The Money”, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Sony Music και είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Μετά από το single “Crossed The Line” (στο οποίο συμμετέχουν ο David Grohl των Foo Fighters και τραγουδιστής των Yes, Jon Davison), το σχήμα του Hawkins παρουσιάζει το ομότιτλο με το album τραγούδι στο οποίο συμμετέχουν οι Chrissie Hynde (The Pretenders), Joe Walsh (James Gang, Barnstorm, Eagles, the Party Boys, Ringo Starr & His All-Starr Band, Herbs) και Duff McKagan (Gun ‘N Roses).

Σε παραγωγή του John Lousteau και του ίδιου του Taylor και σε μίξη της Sylvia Massy, το “Get The Money” είναι η συνέχεια του mini LP “Kota”, το οποίο ο Taylor το κυκλοφόρησε το 2016. Το νέο album διαθέτει ένα μεγαλύτερο εύρος τραγουδιών από το το προηγούμενο και βρίσκει τους Taylor and Coattail Riders, Chris Chaney, Brent Woods και John Lousteau να συνεργάζονται με top rock acts όπως μεταξύ άλλων τους Dave Grohl και Pat Smear από τους Foo Fighters αλλά και τους Roger Taylor, Mark King, Nancy Wilson, Perry Farrell, LeAnn Rimes, δημιουργώντας μια συλλογή που ξεφεύγει από το κλασσικό rock και ενώνει το progressive με το glam rock.

Από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στους Foo Fighters, στην tour του 1997, υπήρξε ένα βασικό στοιχείο στον ήχο και την προσωπικότητα της τελευταίας μεγάλης Αμερικάνικης rock μπάντας. Έχει παίξει στα βραβευμένα με Grammy albums των FF συμπεριλαμβανομένου τα There Is Nothing Left To Lose”, One by One” και “Wasting Light” και συνέβαλε στα φωνητικά στα “Sunday Rain” (από το album “Concrete and Gold”) όπως επίσης και στο “Cold Day In The Sun” από το “In Your Honor” του 2005. Τα προηγούμενα albums του Taylor είναι τα δύο album ως Taylor Hawkins & The Coattail Riders, ένα με τους The Birds of Satan και το προαναφερθέν “KOTA” mini-LP στο οποίο ο Hawkins ήταν στα φωνητικά και σε όλα τα instruments.

Δ.Τ.

Taylor Hawkins & The Coattail Riders feat. Chrissie Hynde, Joe Walsh & Duff McKagan - Get The Money

Back To Top