skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Taylor Swift feat. Maren Morris – You All Over Me (From The Vault)

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι της Taylor Swift, με τίτλο “You All Over Me” σε συνεργασία με την Maren Morris!

Τίτλος τραγουδιού“You All Over Me (From The Vault)

Καλλιτέχνης: Taylor Swift feat. Maren Morris

Μουσική / Στίχοι: Scooter Carusoe, Taylor Swift

Εταιρεία: UMG/Taylor Swift Re-record

Από το LP: “Fearless (Taylor’s Version)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

H Taylor Swift κυκλοφόρησε το πρώτο ακυκλοφόρητο “From the Vault” τραγούδι της από το “Fearless (Taylor’s Version)”. Το “You All Over Me” κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο ώρες και σε αυτό συναντάμε επίσης της συμμετοχή της country-pop star, Maren Morris στα υποστηρικτικά φωνητικά.

Σε παραγωγή του συνεργάτη της από τα τελευταία της albums “Evermore” και “Folklore”, Aaron Dessner, το “You All Over Me” γράφτηκε από την Swift μαζί με τον Scooter Carusoe, ο οποίος συν-έγραψε επίσης τις επιτυχίες του Kenny Chesney, “Better as a Memory” και “Anything but Mine”. Ένας mid-tempo ρυθμός βασισμένος πάνω σε μια country  ατμόσφαιρα, δημιουργεί το μελαγχολικό “You All Over Me” που εστιάζει στον αγώνα κάποιου να προχωρήσει μετά από έναν χωρισμό.

Το “You All Over Me” ακολουθεί την ανανεωμένη έκδοση του “Love Story” της Swift, το οποίο ήταν το πρώτο single από το “Fearless” το 2008 και ένα Νο.1 ραδιοφωνικό hit, αλλά και Νο.1 για δύο εβδομάδες προτού γίνει ένα πολυστρωματικό crossover smash με περισσότερες από 18 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Το “Fearless (Taylor’s Version)”, είναι το πρώτο μέρος από μια σειρά προηγούμενων albums της που ηχογράφησε η Swift και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου.

Taylor Swift feat. Maren Morris - You All Over Me (From The Vault)

Back To Top