skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Taylor Swift feat. The National – coney island

H Taylor Swift συνεργάζεται με τους The National στο ολοκαίνουριο τραγούδι της “coney island”!

Τίτλος τραγουδιού“coney island

Καλλιτέχνης: Taylor Swift feat. The National

Μουσική / Στίχοι: ​Taylor Swift, Aaron Dessner

Εταιρεία: Republic

Από το LP: “evermore”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

“Δεν έχω ιδέα τι θα έρθει στη συνέχεια. Δεν έχω ιδέα για πολλά πράγματα αυτές τις ημέρες κι έτσι έχω κολλήσει σε ένα πράγμα που με κρατά συνδεδεμένη με όλους εσάς. Αυτό το πράγματα πάντοτε ήταν και πάντα θα είναι η μουσική. Και μπορεί να συνεχίσει, για πάντα. Ο νέος μου δίσκος ‘evermore’ κυκλοφόρησε”.

Με αυτά τα λόγια κι αυτή την υπόσχεση, η Taylor Swift μας εξέπληξε για ακόμη μία φορά κι έπειτα από τον δίσκο της “Folklore”, το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο, ολοκληρωμένο album, με τίτλο “evermore”. Στις 11 Δεκεμβρίου και μέσω της Republic Records, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και hit-maker μεγάλων επιτυχιών σύστησε στο κοινό 15 ολοκαίνουριες δημιουργίες, οι οποίες ως επί το πλείστον αποτελούν μελωδικές μπαλάντας.

Ανήμερα της κυκλοφορίας του δίσκου, η Swift έδωσε στη δημοσιότητα και το lead single αυτού. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “willow” μέσα από το οποίο αντιλαμβανόμαστε πως η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει να ζει το δικό της παραμύθι. Το εναρκτήριο αυτό τραγούδι του δίσκου επιβεβαιώνει παράλληλα πως η νεαρή τραγουδίστρια έχει “κατεβάσει” τους μουσικούς τόνους κι έχει μυηθεί στα πιο folk και indie-pop στοιχεία.

Από το όλο εγχείρημα δε θα μπορούσαν για ακόμη μία φορά να λείπουν οι συνεργασίες. Έτσι, απολαμβάνουμε το γυναικείο συγκρότημα HAIM να βρίσκεται στο πλευρό της Swift και να ερμηνεύουν μία όμορφη μπαλάντα, με τίτλο “no body, no crime”, τους Bon Iver στο ομότιτλο με το album τραγούδι και τους The National. Tο αμερικανικό rock συγκρότημα συνέβαλε στο τραγούδι “coney, island”. Βασισμένο στα μελωδικά, folk rock στοιχεία το τραγούδι αποτελεί την πρώτη συνεργασία του group με την Swift, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τη σύμπραξη της ίδιας με τον Aaron Dessner ως παραγωγό τόσο για το νέο της album, όσο και για το “Folklore”.

Taylor Swift feat. The National - coney island

Back To Top