skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thalía & Carlos Rivera – Qué Ironía

Η Thalía μαζί με τον Carlos Rivera ερμηνεύουν το νέο τραγούδι, με τίτλο “Qué Ironía”!

Τίτλος τραγουδιού“Qué Ironía”

Καλλιτέχνης: Thalía & Carlos Rivera

Μουσική / Στίχοι: Yasmil Marrufo, Thalia Sodi, Servando Moriche Primera Mussett, Mario Cáceres

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Valiente”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μία γλυκιά και μελωδική μπαλάντα κυκλοφόρησε από την Thalía και τον Carlos Rivera, μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Λατίνας ερμηνεύτριας, με τίτλο “Valiente”. Οι δυο καλλιτέχνες συνέπραξαν αρμονικά ως ντουέτο και το αποτέλεσμα κατέληξε σε μία ευρηματική και συνάμα ρομαντική μπαλάντα, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν τα φωνητικά της Thalía. Το τραγούδι έχει τίτλο “Qué Ironía” και τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Yasmil Marrufo, Thalia Sodi, Servando Moriche Primera Mussett και Mario Cáceres.

Το εν λόγω τραγούδι, που αποτελεί έναν διάλογο μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, πήρε την σκυτάλη από το προηγούμενο single της Thalía, “Sube, Sube”, για τις ανάγκες του οποίου συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο τραγουδιστή, Fonseca. Το σύνολο του album προμηνύεται ελπιδοφόρο, ενώ το κοινό σε παγκόσμια εμβέλεια αδημονεί για αυτό. Η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται για τις 9 Νοεμβρίου, μέσω της Sony Music.

Ήδη το πιστό κοινό της Thalía έχει τη δυνατότητα να προ-αγοράσει τον δίσκο “Valiente”, μέσω των ψηφιακών πλατφορμών και καταστημάτων. Εκτός από τις συνεργασίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, πριν από λίγους μήνες η Thalía αποκάλυψε ότι το album θα εξερευνήσει πολλά μουσικά είδη και θα εμπεριέχει αρκετές συμμετοχές από διεθνείς καλλιτέχνες από χώρες όπως η Ισπανία, η Κολομβία, η Αργεντινή και το Μεξικό.

Thalía & Carlos Rivera - Qué Ironía

Back To Top