skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thanassis Vassilopoulos & Roni Iron – Annem

Ο Thanassis Vassilopoulos συναντά τον Roni Iron στο ολοκαίνουριο single του “ANNEM”

Τίτλος τραγουδιού“Annem”

Καλλιτέχνης: Thanassis Vassilopoulos & Roni Iron

Μουσική / Στίχοι: Thanassis Vassilopoulos

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Νοεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, o σπουδαίος Έλληνας βιρτουόζος των πνευστών, κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι “ANNEM”, μέσω της Panik Records. Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον DJ Roni Iron.

Οι δρόμοι του Θανάση με τον Roni Iron διασταυρώθηκαν πρώτη φορά το 2020, όταν o Roni έπαιζε resident DJ στο Buddha bar beach στην Κρήτη, όπου ο Θανάσης προσκλήθηκε να παίξει με την μπάντα του. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η μουσική τους χημεία ήταν εμφανής, κάτι που τους οδήγησε να θέλουν να συνεργαστούν. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι το υπέροχο τραγούδι “ANNEM”.

Το “ANNEM”, είναι ένα ιδιαίτερα ρυθμικό-χορευτικό track με πολλά στοιχεία Ανατολής αλλά και Μεσογείου, ένα track από εκείνα που θα αγαπήσουμε πολύ! Πρόσφατα, ο αγαπημένος κλαρινίστας κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο remix του τραγουδιού “EARTHCHILD”, το οποίο επιμελήθηκε ο DJ Ravin και ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος και η μπάντα του, ολοκλήρωσαν μια σειρά από εμφανίσεις σε όλη την

Ελλάδα στις οποίες μας ταξίδευαν σε ρυθμούς deep house, ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και cosmopolitan ήχους, mixed με traditional instruments, που «διαδραματίζονταν» σε μαγικά venues! Αυτό τον χειμώνα ο Θανάσης Βασιλόπουλος θα βρίσκεται στο “Nox”, με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή.

O Θανάσης υπόσχεται ακόμη περισσότερη μουσική που μαγνητίζει τον κόσμο και συνεργασίες με καλλιτέχνες που θα καταπλήξουν το κοινό!!! Stay tuned!!!

Δ.Τ.

Thanassis Vassilopoulos & Roni Iron - Annem

Back To Top