skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Paper Kites feat. Lucy Rose – For All You Give

Οι The Paper Kites κυκλοφορούν ένα νέο ντουέτο με την Lucy Rose, με τίτλο “For All You Give”!

Τίτλος τραγουδιού“For All You Give

Καλλιτέχνης: The Paper Kites feat. Lucy Rose

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Nettwerk Music Group

Από το LP: “Roses”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Οι The Paper Kites επιστρέφουν με το νέο single τους “For All You Give”, που είναι σε συνεργασία με την βρετανίδα τραγουδίστρια/τραγουδοποιό, Lucy Rose. Πρόκειται για το πρώτο δείγμα από το αναμενόμενο -5o κατά σειρά- studio album της μπάντας που θα έχει τίτλο “Roses” και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Nettwerk Records μέσα στους επόμενους μήνες.

«Είναι ένα album με ντουέτα – λόγω έλλειψης κάποιας καλύτερης λέξης», εξηγεί ο frontman των Kites, Sam Bentley. «Μια συλλογή τραγουδιών που είχαμε γράψει και θέλαμε να ηχογραφήσουμε με αυτούς τους καλλιτέχνες».

«Πρώτα απ ‘όλα έπρεπε να βρούμε τις φωνές και τις ερμηνεύτριες που πιστεύαμε ότι ήταν πιο ταιριαστές για κάθε τραγούδι», συνέχισε ο Bentley. Μαζί με τη Lucy Rose, το album που θα αποτελείται από δέκα τραγούδια συνολικά, θα περιλαμβάνει επίσης συμμετοχές από τις: Julia Stone (AU), Nadia Reid (NZ), Maro (PT), Aoife O’Donovan (ΗΠΑ), Rosie Carney (UK), Ainslie Wills ( AU), Amanda Bergman (SE), Lydia Cole (NZ) & Gena Rose Bruce (AU).

Σε παραγωγή των Sam Bentley και Tom Iansek (# 1 Dads, Big Scary), το “Roses” είναι μια πολύ συγκινητική συλλογή τραγουδιών, από μια αγαπημένη επιλογή καλλιτεχνών που εντάσσονται στη δύναμη και συναισθηματικότητα της μουσικής των The Paper Kites.

The Paper Kites feat. Lucy Rose - For All You Give

Back To Top