skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Prince Karma & ALMA – Round n’ Round

Ο The Prince Karma κυκλοφορεί τη νέα του συνεργασία με την ALMA στο νέο τους single “Round n’ Round”

Τίτλος τραγουδιού“Round n’ Round

Καλλιτέχνης: The Prince Karma & ALMA

Μουσική / Στίχοι: Alma Dowdall, Isidoros Kiloudis, Klejdi Llupa, Stefan Ionita, Ted Economou

Εταιρεία: Down2Earth Music Ltd

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

O The Prince Karma, λίγο καιρό μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τους Coyot & Kallay Saunders στο “Why” , παρουσιάζει το “Round n’ Round” με τη συμμετοχή της super star από την Βουλγαρία, Alma που πρόσφατα ακούσαμε και στο νέο single του Claydee, “Mamma Mia”.

Ο catchy ρυθμός του The Prince Karma σε συνδυασμό με τα αιθέρια φωνητικά της Alma δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό dance αποτέλεσμα για να μας συνοδεύει το φετινό καλοκαίρι.

Επιπρόσθετα, ο Prince Karma παραμένει σταθερά ο 2ος Έλληνας καλλιτέχνης με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify, αμέσως μετά τον σπουδαίο Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ο Prince Karma έχει ξεκινήσει από το 2018 με το debut single “Later Bitches” μια διαρκώς ανοδική πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό με δεκάδες βραβεία, 300 εκ. streams, top 10 θέσεις σε Shazam Charts παγκοσμίως, πάνω από 120 shows σε όλη την Ευρώπη καθώς και συνεργασία με μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες όπως η Ultra Records. Μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες όπως το remake στην all time classic επιτυχία του Foreigner “I Want To Know What Love Is” με περισσότερα από 1 εκ. streams, το single “Call Me Papi” με τους Ofenbach & Feder με πάνω από 11 εκ. streams, “I’ll Be There”, “Superstar”, “No More” και το “Why” με τους Coyot και Kallay Saunders.

Διαβάστε ξανά

Read Again

The Prince Karma & ALMA - Round n' Round

Back To Top