skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Score feat. Travis Barker – All Of Me

Οι The Score συνεργάζονται με τον Travis Barker για το alternative rock single τους, “All Of Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “All Of Me

Καλλιτέχνης: The Score feat. Travis Barker

Μουσική/Στίχοι: Edan Chai Dover, Eddie Anthony Ramirez Jr, Travis Barker

Εταιρεία: Republic Records, UMG Recordings

Από το LP: “Carry On”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 28 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Το αμερικανικό, alternative rock συγκρότημα, The Score, επανήλθε στο προσκήνιο παρουσιάζοντας το νέο του single, με τίτλο “All Of Me”. Στο πλευρό του duo από τη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο drummer των Blink-182, Travis Barker, και μαζί έφεραν εις πέρας μία σκληροπυρηνική, alternative rock δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι Edan Chai Dover, Eddie Anthony Ramirez Jr και Travis Barker.

Μαζί με το τραγούδι, στις ψηφιακές μας πλατφόρμες απολαύσαμε το lyric video του, το οποίο συνοδεύεται από στιγμιότυπα των τριών καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια ηχογράφησης του “All Of Me”. Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί τη δεύτερη δημιουργία του συγκροτήματος για το 2020, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως μαζί με το προηγούμενο single, “The Champion”, αλλά και το “Best Part” θα συμπεριληφθούν στο επόμενο εγχείρημά του.

Αυτό θα φέρει ως τίτλο “Carry On” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου. Δεδομένου ότι οι πληροφορίες που μοιράζονται οι The Score για την επικείμενη αυτή κυκλοφορία είναι φειδωλές, απολαύστε το “All Of Me” μέχρι την επόμενη ενημέρωση.

The Score feat. Travis Barker – All Of Me

Back To Top