skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Score feat. XYLØ – Bulletproof

Μία δυναμική συνεργασία ήρθε από τους The Score και την XYLØ με τίτλο “Bulletproof”!

Τίτλος τραγουδιού: “Bulletproof”

Καλλιτέχνης: The Score feat. XYLØ

Μουσική / Στίχοι: Edan Dover, Eddie Ramirez

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

“Bulletproof” έχει τίτλο το νέο τραγούδι των The Score για χάρη του οποίου συνεργάστηκαν με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό XYLØ. Πρόκειται για μία δυναμική synth-rock κι electro δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Edan Dover και Eddie Ramirez, τα δύο μέλη του alternative rock duo The Score. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, που είδε το φως της δημοσιότητας στις 13 Δεκεμβρίου.

Η συνεργασία των The Score με την Xylø είναι η πρώτη και όπως φαίνεται τα δύο μουσικά ονόματα ταίριαξαν αρκετά μεταξύ τους, χαρίζοντάς μας λίγα λεπτά δυναμισμού. Όσον αφορά τους The Score, η τελευταία δημιουργία που μοιράστηκαν μαζί μας ήταν το E.P. τους “Stay”, όπου έξι μοναδικά τραγούδια παρουσιάστηκαν στο κοινό με μεγάλη επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά, η Xylø κυκλοφόρησε τον Μάιο της χρονιάς που διανύουμε το δικό της E.P., με τίτλο “Yes & No”, με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της να περιλαμβάνεται σε αυτό και να έχει τίτλο “Ride or Die”. Σε άλλα νέα, οι The Score από τις 25 Ιανουαρίου θα βρίσκονται σε περιοδεία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου.

The Score feat. XYLØ - Bulletproof

Back To Top