skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Struts feat. Tom Morello – Wild Child

Η αγαπημένη rock μπάντα των The Struts κυκλοφορούν ένα νέο single με τίτλο «Wild Child», σε συνεργασία με τον Tom Morello!

Τίτλος τραγουδιού“Wild Child

Καλλιτέχνης: The Struts feat. Tom Morello

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: “Strange Days”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Οι The Struts κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Wild Child”, από το ολοκαίνουριο album τους “Strange Days” που κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου μέσω της Interscope. Το τραγούδι ακολουθεί τα singles “Another Hit Of Showmanship”, στο οποίο συμμετέχει ο κιθαρίστας των The Strokes, Albert Hammond Jr. , το “I Hate How Much I Want You” με τους Phil Collen και Joe Elliott των Def Leppard και το ομότιτλο με το LP τραγούδι, με τον Robbie Williams.

Αυτή τη φορά το συγκρότημα έφερε ένα ακόμη μεγάλο όνομα στο studio: τον Αμερικανό μουσικό, τραγουδιστή, τραγουδοποιό, ηθοποιό και πολιτικό ακτιβιστή, Tom Morello, γνωστός για τη θητεία του στα rock συγκροτήματα Rage Against the Machine και στη συνέχεια στους Audioslave.

Το album ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αφού όλα τα συγκροτήματα δοκιμάστηκαν από τον COVID-19 και μετά από αρκετές αρνητικές δοκιμές, μετακόμισαν στο σπίτι του παραγωγού Jon Levine στο Λος Άντζελες. Μέσα σε μόλις 10 ημέρες, η μπάντα ηχογράφησε εννέα πρωτότυπα τραγούδια και μια διασκευή στο «Do You Love Me?» των KISS.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνεις ένα δίσκο με αυτόν τον τρόπο αντί να κάνεις τα πάντα εν μέσω περιοδείας, δουλεύοντας με πολλούς παραγωγούς σε πολλές χώρες», είπε ο Spiller. «Όλοι μας απλώς καιγόμασταν να συλλάβουμε αυτόν τον ενθουσιασμό όσο μπορούσαμε, και μερικές φορές ένιωθα ότι τα τραγούδια κυριολεκτικά έπεφταν από τον ουρανό. Ήταν αναμφίβολα δέκα μαγικές μέρες για εμάς – και ελπίζω ότι όταν ο κόσμος ακούσει το album, θα τους δώσει μια γεύση αυτής της μαγείας”.

The Struts feat. Tom Morello - Wild Child

Back To Top