skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Wailers feat. Skip Marley, Farruko, Shaggy & Cedella Marley – One World, One Prayer

To θρυλικό συγκρότημα του Bob Marley, οι The Wailers επιστρέφουν μετά από 25 χρόνια με το τραγούδι “One World, One Prayer” στο οποίο συμμετέχουν επίσης η Cedella και ο Skip Marley, o Shaggy και ο Farruko!

Τίτλος τραγουδιού: “One World, One Prayer”

Καλλιτέχνης: The Wailers feat. Skip Marley, Farruko, Shaggy & Cedella Marley

Μουσική / Στίχοι: Emilio Estefan, Nicolás Tovar, Farruko

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Στo 39o μνημόσυνο του θρύλου της reggae μουσικής, Bob Marley, η μπάντας του, οι The Wailers, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο του ενός νέου τραγουδιού, ενός ύμνου παγκόσμιας ενότητας, με τίτλο «One World, One Prayer».

Η κυκλοφορία αυτή συνοδεύτηκε από ένα χαιρετισμό με φώτα και χρώματα, αφιερωμένο στους ήρωες του COVID-19 που στήθηκε στον πύργο Paramount Miami Worldcenter, στο κέντρο του Μαϊάμι στις 20 Μαΐου 2020. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό μωσαϊκό από σημαίες από όλο τον κόσμο που έγινε ποτέ, που εμφανίστηκαν γύρω από τον τίτλο του τραγουδιού.

Το «One World, One Prayer», γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με 19 Grammy, Emilio Estefan. Είναι το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος μετά από 25 περίπου χρόνια και στα φωνητικά συναντούμε επίσης την κόρη του Bob Marley, Cedella μαζί με το γιο της Skip Marley αλλά και τον έτερο Τζαμαικανό super-star, Shaggy και τον Πορτορικανό Farruko που έβαλε το δικό του latin στοιχείο στο τραγούδι.

The Wailers feat. Skip Marley, Farruko, Shaggy & Cedella Marley - One World, One Prayer

Back To Top