skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Weeknd feat. ROSALÍA – Blinding Lights (Remix)

The Weeknd και ROSALÍA συνεργάζονται για ένα ολοκαίνουριο remix του κορυφαίου single της χρονιάς, “Blinding Lights”! 

Τίτλος τραγουδιού“Blinding Lights (Remix)”

Καλλιτέχνης: The Weeknd & ROSALÍA

Μουσική / Στίχοι: Max Martin, Oscar Holter, The Weeknd, Ahmad Balshe, Jason “DaHeala” Quenneville, Rosalia Vila Tobella

Εταιρεία: Republic Records/UMG

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Για να γιορτάσει την επέτειο ενός χρόνου από την κυκλοφορία του, ο The Weeknd και η super star της Ισπανίας, Rosalía συνεργάστηκαν για ένα νέο remix του “Blinding Lights”, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς γενικότερα. Η Rosalía εντάχθηκε στο remix του «Blinding Lights» του The Weeknd, ενώ ηχογράφησε επίσης την επερχόμενη συνέχεια του πρωτοποριακού album της «El Mal Querer».

Το Weeknd παρείχε δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής ενώ το συνοδευτικό lyric-video του τραγουδιού περιλαμβάνει πλάνα από τη φωτογράφηση τους για γνωστό περιοδικό.

Γραμμένο από τον The Weeknd με τον Max Martin (τον πιο επιτυχημένο τραγουδοποιό-παραγωγό των τελευταίων 25 ετών) και τον Oscar Holter και σε παραγωγή από το ίδιο παρεάκι μαζί με τους Jason “DaHeala” Quenneville και Ahmad “Belly” Balshe, το τραγούδι έχει αποσπάσει 4,5 δισεκατομμύρια παγκόσμια streams (κάπου εδώ μπορεί να πέσει το σαγόνι σας). Σαφώς είναι το τραγούδι με τα περισσότερα streams της χρονιάς στο Spotify και το ένατο τραγούδι με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα όλων των εποχών (και είναι μόλις ενός έτους).

Είναι το Νο.1 τραγούδι της χρονιάς στο Billboard και έχει δημιουργήσει ένα ρεκόρ όλων των εποχών για την παραμονή του στο Top 5 και Top 10 στην ιστορία των Hot 100’s των τελευταίων 62 χρόνων. Είναι το τραγούδι με το μεγαλύτερο airplay στο ραδιοφωνικό δίκτυο της Αμερικής, iHeartRadio, και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά άλλα, από διαφημίσεις για τις εταιρείες Pepsi και Mercedes έως το “Wrestlemania” και κατέκτησε την κορυφή στα charts σε 19 μεγάλες χώρες και μάλιστα για πολλές εβδομάδες σε πολλές από αυτές.

The Weeknd feat. ROSALÍA – Blinding Lights (Remix)

Back To Top