skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Therapy? feat. James Dean Bradfield – Die Laughing (2020 Version)

Οι Therapy? σε συνεργασία με τον James Dean Bradfield των Manic Street Preachers, παρουσιάζουν τη νέα εκδοχή του single τους “Die Laughing”!

Τίτλος τραγουδιού: «Die Laughing (2020 Version)»

Καλλιτέχνης: Therapy? feat. James Dean Bradfield 

Μουσική / Στίχοι: Andy Cairns, Michael McKeegan, Fyfe Ewing

Εταιρεία: Marshall Records

Από το LP: “Greatest Hits (2020 Versions)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

H εναλλακτική-rock μπάντα από τη Βόρεια Ιρλανδία, οι Therapy? κυκλοφόρησαν το νέο album τους “Greatest Hits (2020 Versions)” και το συνόδευσαν με την πρεμιέρα του lyric-video για το τραγούδι “Die Laughing” το οποίο είναι σε συνεργασία με τον James Dean Bradfield, των Manic Street Preachers.

Το album που κυκλοφορεί ήδη μέσω της Marshall Records ακολουθεί τον προηγούμενο δίσκο του συγκροτήματος “Cleave”, ο οποίος ήταν και το πρώτο album της μπάντας με την εταιρεία.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία αυτή, η μπάντα δήλωσε: “Πάντα υπάρχει μεγάλη συγκίνηση όταν κυκλοφορούμε ένα νέο album. Για να γιορτάσουμε τρεις δεκαετίες των Therapy? κυκλοφορούμε το album “Greatest Hits”. Ηχογραφήθηκε από τον Chris Sheldon στα στούντιο του Abbey Road. Είμαστε επίσης ευτυχείς να σας παρουσιάσουμε σήμερα το επίσημο lyric-video για τη νέα έκδοση του “Die Laughing”. Αυτή η νέα ηχογράφηση παρουσιάζει τον υπέροχο James Dean Bradfield από τους Manic Street Preachers στην κιθάρα και στα φωνητικά. Τσεκάρετε το video και μετά το υπόλοιπο album. Και οι τρεις μας είμαστε τόσο περήφανοι για αυτό το έργο. Σας ευχαριστώ όλους για τα 30 χρόνια υποστήριξής σας. Απολαύστε τις μελωδίες, την αγάπη και το σεβασμό, Andy, Michael και Neil”.

Therapy? feat. James Dean Bradfield - Die Laughing (2020 Version)

Back To Top