skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Third World feat. Chronixx – Na Na Na

Οι Third World και ο Chronixx ενώνουν τις δυνάμεις τους στη reggae συνεργασία τους “Na Na Na”!

Τίτλος τραγουδιού“Na Na Na”

Καλλιτέχνης: Third World feat. Chronixx

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Ghetto Youths Interrnational

Από το LP: “More Work to Be Done”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Για να γιορτάσουν την 45η επέτειο τους, οι Third World, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album που θα έχει τίτλο “More Work to Be Done”. Το πολυαναμενόμενο album του θρυλικού συγκροτήματος της reggae θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου 2019 από την Ghetto Youths International. Αυτό θα είναι το 22ο κατά σειρά studio album τους την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Damian Marley. Αμφότερους τους είδαμε τον περασμένο Ιούνιο ζωντανά και στη χώρα μας στα πλαίσια του Release Athens 2019. Τον Ιούνιο του 2015 ήταν το τραγούδι “YimMasGan”, το οποίο μας παρουσίασε επίσημα αυτόν τον θρυλικό συνδυασμό.

“Είναι σίγουρα ένας πλήρης κύκλος -η πρώτη μας περιοδεία το 1975, ήταν να ανοίγουμε τις συναυλίες του Bob Marley και τώρα, το 2019 την παραγωγή για το τελευταίο μας έργο έχει κάνει ο μικρότερος γιος του, Damian. Τον αποκαλούμε ανιψιό και αυτός ο ανιψιός μας είναι στην κορυφή. Εκτός από το γεγονός ότι είναι καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης, είναι ένας εκπληκτικός παραγωγός, συνθέτης, τραγουδοποιός και καλούμε όλους τους λάτρεις της μουσικής να ακούσουν τον “μαγικό Gong” και τους Third World που δημιούργησαν νέα μουσική μαζί. Ναι, υπάρχει ακόμα ‘Περισσότερη δουλειά που πρέπει να γίνει’», δήλωσε ο frontman του group, Stephen “Cat” Coore.

Tο album θα περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Busy Signal, Pressure Busspipe, Tessanne Chin & Tarrus Riley, τον ίδιο τον Damian Marley αλλά και με τον Chronixx στο τραγούδι “Na Na Na”, που είναι και το πρώτο επίσημο single του δίσκου!

Third World feat. Chronixx - Na Na Na

Back To Top