skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thirty Seconds To Mars feat. Projota – Rescue Me

Οι Thirty Seconds to Mars συνεργάζονται με τον rapper Projota και επανεκτελούν το “Rescue Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Rescue Me with Projota”

Καλλιτέχνης: Thirty Seconds To Mars feat. Projota

Μουσική / Στίχοι: Jared Leto, Graham Muron

Εταιρεία: Interscope Records, Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας μείνει δύο μέλη πλέον στο συγκρότημα, οι Thirty Seconds to Mars πειραματίζονται σε κάθε ευκαιρία. Στις 15 Ιουνίου σύστησαν στο κοινό το τρίτο κατά σειρά single του νέου τους δίσκου, με τίτλο “Rescue Me”, το οποίο κι έλαβε μέτριες κριτικές, ενώ δεν κατάφερε να φτάσει σε υψηλές θέσεις στα charts. Αυτή τη φορά, το μουσικό duo, μέλη του οποίου παρέμειναν οι Jared Leto και Shannon Leto, συνεργάστηκαν με τον rapper Projota, ο οποίος έδωσε νέο ρυθμό στο τραγούδι, καθιστώντας το πιο σκληροπυρηνικό. Η νέα version του “Rescue Me” κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου ως ένα ακόμα ανεξάρτητο single του συγκροτήματος.

Οι Thirty Seconds to Mars κυκλοφόρησαν στις 6 Απριλίου το πέμπτο κατά σειρά album τους, με τίτλο “America”, μέσω της Interscope Records. Έχοντας καταλάβει την θέση Νο.1 σε charts χωρών όπως η Αυστρία, η Γερμανία αλλά και τα αμερικανικά Top Alternative album charts και Top Rock album charts του Billboard, το “America” album αποτελεί μία αξιοπρεπή προσπάθεια των Thirty Seconds to Mars, αλλά όχι και η πιο επιτυχημένη τους.

Επιπλέον, από τις 12 Μαρτίου έως και τις 13 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε, τα αδέρφια Leto πραγματοποίησαν μία μεγάλη περιοδεία σε 93 σταθμούς σε όλο τον κόσμο, υπό τον τίτλο “Monolith Tour”!

Thirty Seconds To Mars feat. Projota - Rescue Me with Projota

Back To Top