skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thomas Rhett, Katy Perry – Where We Started

Ο Thomas Rhett κι η Katy Perry κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Where We Started”!

Τίτλος τραγουδιού: “Where We Started

Καλλιτέχνης: Thomas Rhett, Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Ashley Gorley, Jesse Frasure, Jon Bellion, Thomas Rhett

Εταιρεία: Big Machine Label Group

Από το LP: “Where We Started”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Τον περασμένο μήνα, η Katy Perry κυκλοφόρησε το “When I’m Gone”, μια συνεργασία με τον Σουηδό DJ και παραγωγό Alesso. Τώρα κάνει μια πολύ ιδιαίτερη στροφή στη μουσική της και παρουσιάζει μια συνεργασία σε ρυθμό… country!

Η Katy εμφανίζεται στο ομότιτλο με το νέο του album, τραγούδι “Where We Started”, του country super star, Thomas Rhett. Σύμφωνα με τον ερμηνευτή από το Tennessee, το τραγούδι είναι «ένα roots-style ντουέτο που προσφέρει έναν συναισθηματικό, ειλικρινή και αυτοβιογραφικό προβληματισμό για το ειδύλλιο» μεταξύ του Rhett και της συζύγου του Lauren, που θα γιορτάσουν φέτος τη δέκατη επέτειο του γάμου τους.

Ο Rhett είπε πρόσφατα στους δημοσιογράφους ότι η Katy συνεργάστηκε μαζί του στο τραγούδι επειδή κάποιος στην ομάδα του ρώτησε αν μπορούσαν να το στείλουν στους δικούς της και να δουν αν ήθελε να τραγουδήσει σε αυτό. Δεν ήταν πεπεισμένος ότι θα ακούσει ποτέ κάποια απάντηση, αλλά εκείνη απάντησε θετικά με περισσία σιγουριά.

«Κυριολεκτικά μέσα σε 24 ώρες η Katy απάντησε και είπε: «Μου αρέσει αυτό. Ταυτίζομαι με αυτό τόσο καλά», συνέχισε. «Όταν έβαλε τα φωνητικά της… νιώθω ότι πραγματικά ζωντανεύει».

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη δουλειά της Katy στην country. Στο παρελθόν, έχει τραγουδήσει μεταξύ άλλων με τους Darius Rucker, Dolly Parton και Kacey Musgraves.

Το “Where We Started” κυκλοφορεί την 1η Απριλίου. Εν τω μεταξύ, το “When I’m Gone” έγινε το τέταρτο top 10 της Katy στο Hot Dance/Electronic chart του Billboard. Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να τα κάνει όλα;

Thomas Rhett, Katy Perry - Where We Started

Back To Top