skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tiësto feat. ILIRA – Lose You

Μία νέα συνεργασία του Tiësto ήρθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του την ILIRA για το τραγούδι “Lose You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lose You”

Καλλιτέχνης: Tiësto feat. ILIRA

Μουσική/Στίχοι: Joe Walter, Tiësto, ILIRA

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “The London Sessions”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση του νέου του studio album, ο Tiësto είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το νέο του single, “Lose You”. Στο πλευρό του Δανού DJ και μουσικού παραγωγού βρέθηκε αυτή τη φορά η Σουηδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, ILIRA, την οποία μάλιστα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και ως ανερχόμενο “αστέρι” της dance pop μουσικής σκηνής.

Η EDM δημιουργία που σύστησαν οι δύο καλλιτέχνες στο κοινό στις 17 Ιουνίου περιλαμβάνεται στην πρόσφατη, δισκογραφική δουλειά του Tiësto “The London Sessions”. Ο δίσκος κυκλοφόρησε επίσημα στις 15 Μαΐου και μαζί με το “Lose You” κυκλοφόρησαν ακόμη 12 μοναδικές δημιουργίες με σημαντικές συμμετοχές καλλιτεχνών της διεθνούς, μουσικής σκηνής.

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης αναφορικά με το νέο album: “Το Λονδίνο και η μουσική σκηνή του πραγματικά με ενέπνευσαν. Υπήρξε πάντα για εμένα ένα μέρος όπου ανακαλύπτω νέα μουσική. Νιώθω ενθουσιασμένος με τη συνεργασία μου με τόσο υπέροχους καλλιτέχνες. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα’’.

Tiësto feat. ILIRA - Lose You

Back To Top