skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tiësto & Solardo feat. Poppy Baskcomb – I Can’t Wait

Ο Tiësto και το βρετανικό duo, Solardo, επιστρατεύουν την Poppy Baskcomb για το νέο τραγούδι “I Can’t Wait”!

Τίτλος τραγουδιού“I Can’t Wait

Καλλιτέχνης: Tiësto & Solardo feat. Poppy Baskcomb

Μουσική / Στίχοι: Mark Foster, Poppy Baskcomb, Tijs M., Tim Powell

Εταιρεία: Musical Freedom

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Το κορυφαίο ντουέτο από το Μάντσεστερ, οι Solardo, συνεργάζονται με τον θρύλο της dance κι electro house σκηνής, Tiësto, αλλά και τη star τραγουδίστρια Poppy Baskcomb στο νέο hot single “I Can’t Wait”. Μία δοκιμασμένη ηχητικά συνταγή που έλαβε θετικές αντιδράσεις αποτελεί το εν λόγω τραγούδι και πρόκειται να γίνει ένας τεράστιος ύμνος.

Το single είναι μια άλλη επιτυχία από τους Solardo, που στηρίζεται λίγο στην εμπορική πλευρά χάρη τους στις βελτιστοποιήσεις του Tiësto. Τα δυνατά φωνητικά της Poppy Baskcomb ανεβάζουν τον ρυθμό σε ένα επόμενο επίπεδο και μας προετοιμάζουν όλους για μία επόμενη επιτυχία.

Το “I Can’t Wait” δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown του περασμένου έτους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι στίχοι του αντικατοπτρίζουν τη λαχτάρα για τις μέρες που θα αφεθούμε ελεύθεροι και θα χορέψουμε ξανά. Σε συνδυασμό με την απαράμιλλη παραγωγή των Solardo και του Tiësto, υπάρχει μια ζεστή, ηλιοκαμμένη αίσθηση στις όμορφες μελωδίες και τις συνθετικές υφές που γεμίζουν το anthem.

Τη διανομή του τραγουδιού ανέλαβε η Musical Freedom.

Tiësto feat. Poppy Baskcomb - I Can’t Wait

Back To Top