skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tinashe & Buddy – Pasadena

Η Tinashe είναι ξανά στο προσκήνιο σε συνεργασία με τον Αμερικανό rapper, Buddy, και παρουσιάζουν το single, “Pasadena”!

Τίτλος τραγουδιού“Pasadena”

Καλλιτέχνης: Tinashe & Buddy

Μουσική / Στίχοι: Tinashe, Buddy, Oliver Malcolm

Εταιρεία: Tinashe Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Με ένα άκρως καλοκαιρινό teaser ξεκίνησε την προώθηση του νέου της single η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Tinashe μέσω των social media. Την 1η Ιουνίου, λοιπόν, παρακολουθήσαμε ένα mini video με την καλλιτέχνη να κρατάει μία εφημερίδα όπου ανακοινώνει το τραγούδι “Pasadena”, για χάρη του οποίου μάλιστα συνεργάστηκε με τον Αμερικανό rapper, Simmie Sims II, γνωστό με το ψευδώνυμο Buddy.

Το τραγούδι είναι βασισμένο στα R&B και soul στοιχεία, ενώ τα φωνητικά της Tinashe επιβεβαιώνουν τη διαρκή εξέλιξή της. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους, μιας και τον Αύγουστο του 2020 τους απολαύσαμε μαζί στο τραγούδι “Glitch”. Ακόμη, ακούγοντας το “Pasadena” εντοπίζουμε και samples από το πασίγνωστο single “Hey Ya!” του OutKast, ένα τραγούδι που μόνο στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 530 εκατ. views, ενώ παραμένει μία από τις πιο διαχρονικές επιτυχίες του.

Όσον αφορά το “Pasadena”, το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου αποτελώντας το follow-up single του “Love Line”, για χάρη του οποίου η Tinashe συνεργάστηκε με τον Βρετανό DJ, Shift K3Y.

Tinashe & Buddy - Pasadena

Back To Top