skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tito Jackson & Marlon Jackson, Kenny Neal, Bobby Rush, Stevie Wonder – Love One Another

Ο Tito Jackson συνεργάζεται με τους Marlon Jackson, Kenny Neal, Bobby Rush και Stevie Wonder στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “Love One Another”

Τίτλος τραγουδιού“Love One Another

Καλλιτέχνης: Tito Jackson & Marlon Jackson, Kenny Neal, Bobby Rush, Stevie Wonder

Μουσική / Στίχοι: Tito Jackson, Michael K. Jackson

Εταιρεία: Gulf Coast/Hillside Global

Από το LP: “Under Your Spell”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Ο Tito Jackson μας δίνει μια γεύση από blues-rock με το τελευταίο του single, “Love One Another”. Είναι το πρώτο τραγούδι του από το επερχόμενο νέο του album, «Under Your Spell». To album θα περιέχει “λαμπερές” συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως: George Benson, Joe Bonamassa, Marlon Jackson, Eddie Levert κ.α.

Επιπλέον, το φλογερό ρυθμό του τραγουδιού δίνουν τέσσερις φίλοι του Tito, συμπεριλαμβανομένου του θρύλου Stevie Wonder, ο οποίος ερμηνεύει εξαιρετικά φυσαρμόνικα.

Ο Tito, γεμάτος ενθαρρυντική διάθεση, μεταδίδει το μήνυμά του σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή για τον κόσμο. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο από τον ίδιο τον τίτλο του καθώς μιλάει για την αντιμετώπιση των ανθρώπων γύρω μας με αγάπη και σεβασμό, και καταδικάζει την εχθρότητα που επικρατεί στη σημερινή κουλτούρα.

Ο Τίτο επίσης δεν συγκρατεί τους γοητευτικούς ρυθμούς της κιθάρας του, οι οποίοι προσθέτουν στο ήδη σημαντικό βάρος του σχήματος που τον συνοδεύει το οποίο συμπληρώνουν ο έτερος αδερφός του Marlon Jackson, ο Kenny Neal και ο Bobby Rush.

Tito Jackson & Marlon Jackson, Kenny Neal, Bobby Rush, Stevie Wonder - Love One Another

Back To Top