skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Misch feat. De La Soul – It Runs Through Me

O ανερχόμενος Tom Misch συναντά τους θρυλικούς De La Soul στο νέο του τραγούδι, “It Runs Through Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “It Runs Through Me”

Καλλιτέχνης: Tom Misch feat. De La Soul

Μουσική / Στίχοι: Trugoy the Dove, Posdnuos, Jessica Carmody, Tom Misch

Από το album: “Geography”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής/τραγουδοποιός, Tom Misch, με έδρα το Λονδίνο, γιορτάζει την επερχόμενη κυκλοφορία του ντεμπούτου album του με τίτλο “Geography” παρουσιάζοντας στο κοινό το τραγούδι, “It Runs Through Me” που θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτό. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα πρόσφατα μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή “Beats 1 with Zane Lowe” και μαζί του συμμετέχει η θρυλική hip-hop, soul, funk μπάντα των De La Soul. το τραγούδι διαθέτει έναν ήχο εμπνευσμένο από lounge ηχοχρώματα, με κάθε μέλος των De La Soul να καθοδηγεί το ρυθμό από bar σε bar.

Το ενδιαφέρον του για τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των πέντε ετών, όταν οι γονείς του, τον πήραν σε μερικές κλασσικές συναυλίες και αυτό έγινε το έναυσμα για να αρχίσει να παίζει το βιολί. Μέχρι τα εννέα του χρόνια έπαιζε κιθάρα και από τα έντεκα άρχισε να δημιουργεί τις δικές του συνθέσεις. O 21χρονος έχοντας κυκλοφορήσει στο παρελθόν δυο mixtapes, ένα E.P. και αρκετά “αδέσποτα” singles, συγκεντρώνει για πρώτη φορά ηχογραφημένο υλικό προκειμένου να εντάξει στην συνολική δισκογραφία του, το επίσημο ντεμπούτο του!

Το “Geography” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2018 από την Beyond The Groove 4, αποτελούμενο από δεκατρία συνολικά τραγούδια. Ανάμεσα τους θα υπάρχουν άλλες τρεις συμμετοχές εκτός από αυτή των De La Soul, από τους: Loyle Carner, Poppy Ajudha και GoldLink.

Tom Misch feat. De La Soul - It Runs Through Me

Back To Top