skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Morello feat. Bring Me The Horizon – Let’s Get The Party Started

Ο Tom Morello συνεργάζεται με τους Bring Me The Horizon και παρουσιάζουν το νέο single, “Let’s Get The Party Started”!

Τίτλος τραγουδιού“Let’s Get The Party Started

Καλλιτέχνης: Tom Morello feat. Bring Me The Horizon

Μουσική / Στίχοι: Austin Richard Post, Jordan Fish, Oliver Sykes, Tom Morello

Εταιρεία: Mom + Pop

Από το LP: “The Atlas Underground Fire”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου του studio album, με τίτλο “The Atlas Underground Fire”, ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής Tom Morello παρουσιάζει στο κοινό ακόμη ένα single από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Let’s Get The Party Started”, για χάρη του οποίου μάλιστα συνεργάστηκε με το βρετανικό rock συγκρότημα, Bring Me The Horizon, κι αποτελεί μία άκρως δυναμική, σχεδόν σκληροπυρηνική θα λέγαμε δημιουργία, βασισμένη στις hard rock αναφορές. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Austin Richard Post, Jordan Fish, Oliver Sykes και Tom Morello.

Το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του Tom Morello πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου τόσο στην αναλογική όσο και την ψηφιακή μορφή του. Ήδη από αυτό, μάλιστα, έχουμε απολαύσει αξιοσημείωτες συνεργασίες του Αμερικανού καλλιτέχνη με τους Bruce Springsteen κι Eddie Vedder, αλλά και τους Phantogram. Ο Morello μίλησε στα ξένα μέσα για τη νέα του μουσική σύμπραξη αναφέροντας: “Αποτυπώνει την αγωνία και την απογοήτευση της πανδημίας που μετατρέπεται σε ένα λάκο όλων των εποχών”.

“Αυτό το τραγούδι γράφτηκε σε τρεις ηπείρους – ο Oli (Sykes) ήταν στη Βραζιλία, ο Jordan (Fish) στην Αγγλία και τότε εγώ ήμουν στο Λος Άντζελες,” προσθέτει.

Tom Morello feat. Bring Me The Horizon - Let's Get The Party Started

Back To Top