skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Morello feat. Phantogram – Driving To Texas

Το αισθαντικό “Driving To Texas” από τον Tom Morello και τους Phantogram είναι εδώ για να το ακούσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Driving To Texas

Καλλιτέχνης: Tom Morello feat. Phantogram

Μουσική / Στίχοι: Dan Wilson, Josh Carter, Sarah Barthel, Tom Morello

Εταιρεία: Mom + Pop

Από το LP: “The Atlas Underground Fire”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Έχοντας μπεις την τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου του studio album “The Atlas Underground Fire”, ο Tom Morello έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμη, ακαταμάχητη συνεργασία του. Ο Αμερικανός συνθέτης, μουσικός και τραγουδιστής δεν διστάζει να πειραματίζεται με τις συνεργασίες, μιας και πρόσφατα απολαύσαμε τον ίδιο να έχει στο πλευρό του τον Bruce Springsteen, αλλά και τους The Pretty Reckless.

Αυτή τη φορά, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης επιστράτευσε του αμερικανικό electro rock και dream pop duo, Phantogram, στο πλευρό του με σκοπό να παρουσιάσουν το single “Driving To Texas”. Οδηγώντας, λοιπόν, για το Τέξας το εν λόγω single είναι η κατάλληλη μουσικό υπόκρουση που θα σε ταξιδέψει με το γαλήνιο κατά τα άλλα ύφος του, μιας και τα dream pop στοιχεία και τα μελωδικά synths δημιουργούν μία αντίστοιχη ατμόσφαιρα. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Dan Wilson, Josh Carter, Sarah Barthel, καθώς και τον ίδιο τον Morello.

“Δούλεψα με τον Josh (Carter) από τους Phantogram στο πρώτο μου ‘Atlas Underground’ album κι ενθουσιάστηκα όταν αυτός και η Sarah επικοινώνησαν μαζί μου για μία συνεργασία για τον δίσκο. Αυτό το τραγούδι είναι αδιανόητα ένα σκοτεινό ταξίδι, ένας αγώνας για μία

βασανισμένη ψυχή. Το solo της κιθάρας χρειαζόταν να είναι σαν ένας εκδικητικός άγγελος που είχε κατέβει για να αποφασίσει την τύχη του πρωταγωνιστή. Θα κατέβουν στην άβυσσο ή θα βρουν λύτρωση;”

Με αυτά τα λόγια ο Morello εισήγαγε το κοινό στο τραγούδι και το τελικό αποτέλεσμα θα το ακούσεις ξανά στον δίσκο “The Atlas Underground Fire” που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Tom Morello feat. Phantogram – Driving To Texas

Back To Top