skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Morello feat. Portugal. The Man & Whethan – Every Step That I Take

O Tom Morello επιστρατεύει τους Portugal. The Man και τον Whethan για το νέο του single “Every Step That I Take”!

Τίτλος τραγουδιού“Every Step That I Take”

Καλλιτέχνης: Tom Morello feat. Portugal. The Man & Whethan

Μουσική / Στίχοι: Tom Morello, Whethan, Portugal. The Man

Εταιρεία:

Από το LP: “The Atlas Underground”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει κυριαρχήσει στην rock σκηνή με τις συμμετοχές του σε μερικά από τα πιο γνωστά συγκροτήματα του είδους όπως οι Rage Against the Machine, οι Audioslave, οι Street Sweeper Social Club, οι Prophets of Rage ενώ έχει περιοδεύσει και ως μέλος των the E Street Band του Bruce Springsteen. Κάθε του συμμετοχή έχει γραφτεί με χρυσά και πλατινένια γράμματα, οπότε στην νέα του solo δισκογραφική απόπειρα δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο.

Το νέο του album με τίτλο “The Atlas Underground” έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου και σαφώς θα φέρει μεγάλες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα όπως: Steve Aoki & Tim McIlrath, Marcus Mumford, Gary Clark Jr. & Nico Stadi, GZA, HeRobust & RZA, Bassnectar, Big Boi & Killer Mike κ.α. Μετά από τα τραγούδια: “Battle Sirens” (feat.Knife Party), “We Don’t Need You” (feat. Vic Mensa) και “Lucky One” (feat. K.Flay), o Morello παρουσιάζει ένα ακόμα τραγούδι λίγο πριν την κυκλοφορία του δίσκου. Ο λόγος για το “Every Step That I Take” το οποίο ερμηνεύει ο John Baldwin Gourley των Portugal. The Man και ενισχύει με τα ηλεκτρονικά του “τερτίπια” ο Whethan.

«Μετά το χαμό του Chris (Cornell) πριν από ένα χρόνο και τη δυναμική για την εξάλειψη του στίγματος για θέματα ψυχικής υγείας και σκέψεις αυτοκτονίας, ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε ένα τραγούδι από την άποψη αυτή», δήλωσε ο Morello σχετικά με το τραγούδι σε συνέντευξη του.

Tom Morello feat. Portugal. The Man & Whethan - Every Step That I Take

Back To Top