skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Odell feat. AURORA – Butterflies

Ο Tom Odell κι η Aurora συνεργάζονται για το νέο single “Butterflies”!

Τίτλος τραγουδιού“Butterflies

Καλλιτέχνης: Tom Odell feat. Aurora

Μουσική / Στίχοι: Aurora Aksnes, Jonny Coffer, Laurie Blundell, Tom Odell

Εταιρεία: UROK

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Ο βρετανός βραβευμένος τραγουδοποιός Tom Odell επιστρέφει με το “Butterflies”, ένα τρυφερό, αγαπησιάρικο τραγούδι στο οποίο συμμετέχει η Νορβηγή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός AURORA. Το τραγούδι είναι μια ηχητική συνέχεια του “Best Day Of My Life”, του τελευταίου album του Odell που κυκλοφορεί τώρα. Το “Butterflies” είναι μια αφιέρωση στην αγνή αγάπη και η τρυφερή λυρική δήλωση συμπληρώνεται από το κομψό μείγμα των φωνών τους, αναδεικνύοντας τη φυσική τους συνέργεια.

Μιλώντας για το νέο single, ο Tom αποκαλύπτει: “Είμαι θαυμαστής της Aurora και της μουσικής της εδώ και πολλά χρόνια και ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να κάνουμε αυτό το τραγούδι μαζί. Είναι ένα τραγούδι για να περάσετε τη μέρα σας με κάποιον που σας αρέσει πολύ και στο τέλος της ημέρας πρέπει να τον αποχαιρετήσεις, χωρίς να ξέρεις αν θα τον ξαναδείς ποτέ, αλλά να είσαι χαρούμενος για την εμπειρία άσχετα με αυτό”.

Το πέμπτο studio album του Tom, “Best Day Of My Life”, επαινέθηκε κατά την κυκλοφορία του ως “ένα μινιμαλιστικό αριστούργημα” από τους CLASH, με τον Αμερικανό τραγουδοποιό να το αποκαλεί “συνοπτικό, οικονομικό και λιτό”, προσθέτοντας ότι “είναι μελαγχολικό αλλά προσφέρει επίσης μια νότα. Είναι ένα έργο που φτιάχτηκε από κάποιον που τα δάχτυλά του έχουν κοπιάσει και ταξιδεύουν με 88 πλήκτρα για μια ολόκληρη ζωή”.

Tom Odell feat. AURORA - Butterflies

Back To Top