skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Odell feat. Rae Morris – Half as Good as You

Ο Tom Odell ερμηνεύει για ακόμα μία φορά το νέο του τραγούδι έχοντας όμως στο πλευρό του την Rae Morris!

Τίτλος τραγουδιού“Half as Good as You”

Καλλιτέχνης: Tom Odell feat. Rae Morris

Μουσική / Στίχοι: Tom Odell

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ένας μήνας έχει περάσει από την επίσημη πρεμιέρα του ολοκαίνουριου δίσκου του Tom Odell. Το album “Jubilee Road” κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου, μέσω της Columbia Records και μέσα από αυτό γνωρίσαμε έντεκα συνολικά τραγούδια. Τα “If You Wanna Love Somebody” και “Half As Good As You” αποτελούν τα δύο singles του album, ενώ δεν είναι τα μοναδικά τραγούδια που έχει συστήσει στο παγκόσμιο κοινό από αυτό.

Ο Tom Odell είναι ξανά στο προσκήνιο συνεχίζοντας την προώθηση του δίσκου με μία νέα συνεργασία. Στο πλευρό του βρίσκεται η 26χρονη, Βρετανίδα τραγουδίστρια, Rae Morris, η οποία έχει στο ενεργητικό της δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, “Unguarded” και “Someone Out There”, με την πρώτη να έχει φτάσει στη θέση Νο.9 των βρετανικών album charts.

Οι δύο καλλιτέχνες, λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ερμήνευσαν το “Half as Good as You”. Δεν πρόκειται για κάποια νέα κυκλοφορία, αλλά για μία επανεκτέλεση θα λέγαμε του ήδη γνωστού τραγουδιού του Odell. Για πρώτη φορά το τραγούδι το ακούσαμε σε συνεργασία με την Alice Merton, τον Αύγουστο της χρονιάς που διανύουμε. Αυτή τη φορά, η Morris χαρίζει απλόχερα στο κοινό τη μελωδική φωνή της, ενώ το τραγούδι αποκτάει μια πιο γλυκιά υπόσταση.

Tom Odell feat. Rae Morris – Half as Good as You

Back To Top