skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Toni Braxton feat. H.E.R. – Gotta Move On

H Toni Braxton παρουσιάζει το νέο της single “Gotta Move On”, που είναι σε συνεργασία με την H.E.R.!

Τίτλος τραγουδιού“Gotta Move On

Καλλιτέχνης: Toni Braxton feat. H.E.R.

Μουσική/Στίχοι: Toni Braxton, Soundz, Jeremih

Εταιρεία: Island Records/UMG

Από το LP: “Spell My Name”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Το τραγούδι είναι σε παραγωγή των Soundz και παρουσιάζει τη Braxton να παίρνει τα κομμάτια της σπασμένης καρδιάς της από μια σχέση που μόλις τελείωσε και να προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά. Ενώ η Braxton προσφέρει τα έντονα φωνητικά της, η H.E.R. ακούγεται να ερμηνεύει τα υποστηρικτικά φωνητικά στο παρασκήνιο.

Το “Gotta Move On” είναι η τρίτη προσφορά από το επερχόμενο studio album της Braxton, που θα έχει τίτλο “Spell My Name”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου. Το τραγούδι ακολουθεί τις κυκλοφορίες των singles “Dance” και “Do It”, τα οποία ακούσαμε μέσα στους προηγούμενους μήνες. Το τελευταίο μάλιστα, έφτασε στο Νο.1 του Billboard Adult R&B και του urban adult contemporary radio. Από την άλλη, το “Dance”, είχε κυκλοφορήσει αρχικά ως ένα club banger που δημιούργησε με την ευγενική προσφορά του Davé Audé ως remix και λίγο αργότερα ήρθε και η original version του.

Πριν από λίγο καιρό η Toni, κυκλοφόρησε και μια ακόμα συνεργασία αυτή τη φορά με τον τραγουδιστή της R’n’B, Kem, που έχει τίτλο “Live Out Your Love” και συμπεριλαμβάνεται στο album του δεύτερου με τίτλο “Love Always Wins”!

Toni Braxton feat. H.E.R. - Gotta Move On

Back To Top