skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Topic & Bebe Rexha – Chain My Heart

Απολαύστε την ολοκαίνουρια συνεργασία του DJ Topic με την Bebe Rexha για το τραγούδι “Chain My Heart”!

Τίτλος τραγουδιού: “Chain My Heart

Καλλιτέχνης: Topic & Bebe Rexha

Μουσική / Στίχοι: Bebe Rexha, Topic, A7S, Petter Tarland

Εταιρεία: Virgin Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Ο Γερμανός DJ και μουσικός παραγωγός, Topic, συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Bebe Rexha και το τραγούδι είναι έτοιμο να ακουστεί στα απανταχού clubs. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το “Chain My Heart”, το οποίο είναι βασισμένο στα EDM και progressive house στοιχεία, με τα pop φωνητικά της Rexha να εναρμονίζονται πλήρως με αυτά. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους δύο καλλιτέχνες σε συνεργασία με τους A7S και Petter Tarland.

Το “Chain My Heart” αποτελεί τη δεύτερη κυκλοφορία του Topic για το 2021, ενώ παράλληλα πρόκειται για το follow-up του “Your Love (9PM)” για χάρη του οποίου ο Γερμανός DJ ένωσε τις δυνάμεις του με τους ATB και A7S. Όσον αφορά τη θεματική του τραγουδιού αυτή στρέφεται γύρω από την αναζήτηση κάποιου, ο οποίος είναι ικανός να σαγηνεύσει την καρδιά σου και τον οποίο δε θα θελήσεις να αφήσεις.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Topic, η 31χρονη πλέον τραγουδίστρια δήλωσε στα ξένα μέσα: “Πέρασα πολύ ωραία δουλεύοντας με τον Topic, είναι πολύ ταλαντούχος και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα ακούσουν όλοι το τραγούδι”.

Topic & Bebe Rexha - Chain My Heart

Back To Top