skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Topic & HRVY – All Or Nothing

Οι Topic κι HRVY συνεργάζονται για το νέο single “All Or Nothing”!

Τίτλος τραγουδιού: “All Or Nothing

Καλλιτέχνης: Topic & HRVY

Μουσική / Στίχοι: Alexander Tidebrink, Nir Tibor, Tobias Topic

Εταιρεία: Virgin Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Το New Music Friday Greece είναι η επιστροφή των δημοφιλών και στην Ελλάδα Topic & HRVY!

Ο Γερμανός hitmaker DJ & παραγωγός Topic (πασίγνωστος από τις επιτυχίες του “Kernkraft 400 (A Better Day)”, “Breaking Me”, “Your Love (9PM)”, συνεργάζεται με τον Βρετανό star HRVY και κυκλοφορούν ένα από τα dance κομμάτια που θα απασχολήσουν πολύ το 2023!

Δ.Τ.

Το τραγούδι συνδυάζει τα φωνητικά του HRVY με μια ανεξίτηλη μελωδία, που στηρίζεται σε στοιχειωτική κιθάρα και πλήκτρα. Μαζί, οι καλλιτέχνες εκφράζουν ένα ξεκάθαρο κάλεσμα να ζήσουμε με σκοπό μπροστά στις αντιξοότητες. Ο Topic συνέγραψε το κομμάτι με τον συχνό συνεργάτη A7S και τον Dennis Lloyd (“Nevermind”, “Never Go Back”).

Ο Topic λέει: “Το ‘All or Nothing’ αφορά τις σκέψεις αμφιβολίας που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας σε διάφορους τύπους καταστάσεων στη ζωή. Έχει σκοπό να σας παρακινήσει να μην δώσετε σε αυτές τις σκέψεις καμία δύναμη και να προχωρήσετε κυριολεκτικά στο “όλα ή τίποτα!’ Η κυκλοφορία του τραγουδιού μοιάζει με την ανακούφιση που νιώθεις όταν είσαι αρκετά γενναίος για να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο HRVY ήρθε μαζί μου σε αυτό το τραγούδι, γιατί νιώθω ότι τα φωνητικά και η προσωπικότητά του μεταφέρουν πολύ καλά το μήνυμα.”

Topic & HRVY - All Or Nothing

Back To Top