skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ty Dolla $ign feat. Damian Marley & Skrillex – So Am I

Hip-hop, EDM και reggae, αναμοχλεύονται στη νέα συνεργασία των Ty Dolla $ign, Skrillex και Damian Marley.

Τίτλος τραγουδιού“So Am I”

Καλλιτέχνης: Damian Marley feat. Skrillex & Ty Dolla $ign

Μουσική / Στίχοι: Damian Marley, Skrillex, Ty Dolla $ign

Από το album: “Beach House 3”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Οι οπαδοί του rapper, Ty Dolla Sign περιμένουν υπομονετικά την κυκλοφορία του νέου του album “Beach House 3” από τότε που το ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2016, αλλά μετά από ένα χρόνο παραμονής στο σκοτάδι η όποια πρόβλεψη, μπορεί εύκολα να πέσει στο κενό. Ωστόσο, ο Ty Dolla έχει ήδη αποκαλύψει ότι το album είναι έτοιμο και πως μπορούμε να περιμένουμε να δούμε συμμετοχές από τους Pharrell και Future όπως και τους Lil Wayne και The-DReam που εμφανίζονται στο πρώτο του επίσημο single “Love U Better”.

Ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του album, ο rapper δεν επιβραδύνει την εκστρατεία μάρκετινγκ του κι έτσι, αποφάσισε να μοιραστεί το νέο του single “So Am I” στο οποίο έχουμε άλλες δυο συμμετοχές, αυτή τη φορά από τους Skrillex και Damian Marley.

Αν αναλογιστούμε μόνο τις συμμετοχές, η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο τα Top 40 charts και το radio play, μιας και το τραγούδι βρίσκει τον Ty Dolla να κατευθύνεται σε πιο pop-friendly λημέρια με τον Skrillex να προσθέτει τα γνώριμα ηλεκτρονικά του στοιχεία και τον Damian να φέρνει έναν reagge αέρα από την Καραϊβική.

Ακολουθώντας τις τελευταίες του συμμετοχές στα singles, “Something New” του Wiz Khalifa και “Put It On Silent” του PartyNextDoor, και λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του “Beach House 3”, ο rapper μας δροσίζει τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες με το “So Am I”!

Ty Dolla $ign feat. Damian Marley & Skrillex - So Am I

Back To Top