skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ty Dolla $ign feat. Kanye West, FKA twigs & Skrillex – Ego Death

Ο Ty Dolla $ign συνεργάζεται με τους Kanye West, FKA twigs και Skrillex στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Ego Death”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ego Death

Καλλιτέχνης: Ty Dolla $ign feat. Kanye West, FKA twigs & Skrillex

Μουσική/Στίχοι: Stefflon Don, Queen Latifah, Ultra Naté, Sly Stone, Bobby Brackins, Ralphi Rosario, DJ Mark the 45 King, Lem Springsteen, John Ciafone, Jahmal Gwin, Connor Bradley Smith, Craig Ritchie-Allen, Skrillex, ​serpentwithfeet, FKA twigs, Kanye West, Ty Dolla $ign

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

O Ty Dolla $ign κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Στο τραγούδι “Ego Death” θα βρείτε τις συμμετοχές των Kanye West, FKA twigs και Skrillex. Το τραγούδι είναι επίσης ένα αφιέρωμα στην κλασική house μουσική με funk φωνητικά, δυνατά μπάσα και γρήγορα κρουστά. Το “Ego Death” είναι στην πραγματικότητα ένα τραγούδι-επέκταση του “Fade”, το αφιέρωμα του West στη μουσική του Σικάγου που έγραψε ο Ty το 2019.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε αρχικά από τον Ty Dolla $ign κατά τη διάρκεια του set του στο περσινό Coachella και τώρα, μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του Kanye West με τίτλο “Wash Us in the Blood” μαζί με τον Travis Scott, έχουμε στα χέρια μας μια ακόμα δημιουργία με την υπογραφή του. Επίσης περιέχει samples από τις γνωστές επιτυχίες “You Used To Hold Me” (1987) των Ralphi Rosario και Xaviera Gold, “Dance for Me” (1989) της Queen Latifah και “Free” (1997) της Ultra Naté.

Βέβαια αν το παρατηρήσει κανείς ακόμα πιο προσεκτικά, θα ακούσει και ένα δείγμα του ίδιου του Kanye από τα διαβόητα Instagram videos του -και πιο συγκεκριμένα του 2018- στα οποία κράζει ελαφρώς τον Drake επειδή κοιμήθηκε με την Kim Kardashian πριν αυτή πέσει στη δική του αγκαλιά -ότι να’ναι-!

Ty Dolla $ign feat. Kanye West, FKA twigs & Skrillex - Ego Death

Back To Top