skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ty Dolla $ign feat. Post Malone – Spicy

Οι Ty Dolla $ign και Post Malone συνεργάζονται για ακόμα μια φορά στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους“Spicy”!

Τίτλος τραγουδιού“Spicy

Καλλιτέχνης: Ty Dolla $ign feat. Post Malone

Μουσική/Στίχοι: Carl Rosen, Phil Scully, Billy Walsh, Nye Lee Jr., Gizzle, ​damn james!, Westen Weiss, Louis Bell, Post Malone, Ty Dolla $ign

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Featuring Ty Dolla $ign”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Οι Ty Dolla $ign και Post Postone κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Spicy”, που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album του πρώτου, “Featuring Ty Dolla $ign”, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου.

«Συνεχίζω να μιλάω για αυτό το νέο album που αφορά συχνότητες», δήλωσε πρόσφατα ο Ty. «Διάλεξα προσεκτικά κάθε άτομο με το οποίο συνεργάστηκα σε αυτό το άλμπουμ με βάση τον τρόπο με τον οποίο κάθε τραγούδι χρειαζόταν τη συγκεκριμένη συχνότητα αυτού του ατόμου. Ξέρεις, αυτή η μαγεία που μόνο αυτό το άτομο θα μπορούσε να φέρει στο τραγούδι. Και το «Spicy» δεν ήταν διαφορετικό. Αυτό το τραγούδι χρειαζόταν τη συχνότητα του Post. Επιπλέον, χρωστάγαμε μια ακόμα  επιτυχία μετά το «Psycho». Είμαι απλώς ευγνώμων που έδωσε τη συχνότητά του σε αυτό το τραγούδι, γιατί σίγουρα πήραμε ακόμα μία (επιτυχία) στα χέρια μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου τον Posty!”.

Οι Ty και Post Malone συνεργάστηκαν προηγουμένως στο hit του τελευταίου, “Psycho” που κυκλοφόρησε το 2018 μέσα από το album “Beerbongs & Bentleys”.

Το “Spicy” ακολουθεί το πρόσφατο single του Ty με τους Jhené Aiko και Mustard, “By Yourself”. To “Featuring Ty Dolla $ign” θα είναι το τρίτο studio album του τραγουδιστή και θα ακολουθεί το “Beach House 3” του 2017. Το album θα περιλαμβάνει συμμετοχές  από αρκετούς καλλιτέχνες όπως: Kid Cudi, Kanye West, Thundercat, Big Sean, Roddy Ricch, Kehlani, Future, Young Thug, Gunna κ.α.

Ty Dolla $ign feat. Post Malone - Spicy

Back To Top