skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | U2 feat. Kendrick Lamar – American Soul

Οι U2 συνεργάζονται για ακόμα μία φορά με τον Kendrick Lamar και το αποτέλεσμα ακούει στον τίτλο, “American Soul”!

Τίτλος τραγουδιού“American Soul”

Καλλιτέχνης: U2 feat. Kendrick Lamar

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Songs of Experience”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Φαίνεται πως για τις δύο πλευρές ‘έδεσε το γλυκό’ και μας συστήνουν ακόμα μία συνεργασία τους. Ο λόγος γίνεται για το επόμενο προωθητικό τραγούδι από το επερχόμενο album των U2, “Songs of Experience”. “American Soul” φέρει ως τίτλο το αποτέλεσμα της rock σύμπραξης, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχει τόσο η φωνή του Bono, όσο και του Lamar. Τέσσερα λεπτά γεμάτα μουσική προσφέρονται και το αποτέλεσμα ακούγεται ενδιαφέρον.

Το “American Soul” περιέχει ένα sample από την παλαιότερη σύμπραξη των καλλιτεχνών για το “XXX” που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του Lamar, “DAMN”. Ως συνέχεια, λοιπόν, των “The Blackout” και “Get Out of Your Own Way” ήρθε το “American Soul”, στο οποίο περικλύεται όλο το συναίσθημα ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς την Αμερική.

Οι U2 έχοντας ολοκληρώσει την επιτυχημένη περιοδεία τους “The Joshua Tree Tour 2017” ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για την επερχόμενη, διπλή περιοδεία τους “Experience + Innocence Tour’, η οποία θα ξεκινήσει μέσα στην επερχόμενη χρονιά, 2018. Να σημειώσουμε ότι η κυκλοφορία του “Songs of Experience” έχει προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου, μέσω των Interscope και Universal Canada.

U2 feat. Kendrick Lamar – American Soul

Back To Top